stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ba
ba
0 10.10.2020 10:16:24

Ne 'le' MURA in BRAVO. Pozitiven test in še ena 10-DNEVNA KARANTENA!

Reuters
Še ena nogometna izolacija.

Nogometaši Mure so po dveh pozitivnih testih mladih reprezentantov črno-belih na koronavirus še vedno v karanteni, prav tako kot igralci Brava, ki so bili na igrišču zadnji prvenstveni preizkušnji proti Sobočanom, a to vendarle nista edini nogometni izolaciji na sončni strani Alp.

Zgodilo se je tudi pri nižjeligašu. "Zaradi pozitivnega testa v karanteno. V klubu smo skladno z navodili NIJZ prekinili vse aktivnosti v klubu. Članom je bila odrejena desetdnevna karantena. Tekma s Cvenom je preložena," so sporočili iz NK Dokležovje, ki tekmuje v 1. članski ligi MNZ Murska Sobota. Po šestih odigranih krogih je na petem mestu na lestvici s sedmimi točkami zaostanka za Bakovci in Radgono, ki imata na vrhu stoodstotni izkupiček.

V isti ligi je bila odpovedana tudi tekma Mura veterani – Tišina, ki je bila za petkov večer predvidena na igrišču z umetno travo v Fazaneriji. Na srečo ne zaradi pozitivnega testa, temveč v nastalih razmerah v soboškem prvoligašu zaradi previdnosti. Želeli so se izogniti tveganju, ki bi bilo prisotno, če bi se v sicer razkuženih prostorih soboškega stadiona zbralo preveliko število ljudi.

Članki iz rubrike