stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

rb
rb
20 11.04.2020 17:30:08

To POKAŽITE vsem! ČEFERIN? Prebral sem NJEGOVE BESEDE in sporočam le ENO STVAR! Bolj kot se ...

Zlatko Zahović o besedah predsednika Uefe Aleksandra Čeferina.

Prvi mož Uefe je zatresel Slovenijo z intervjujem za Ekipo SN, predvsem njegov apel politikom, naj vendar dajo ljudem nasmeh na obraz, naj govorijo bolj optimistično in pozitivno ter da naj prenehajo z apokaliptičnimi napovedmi, je v javnosti naletel na ogromno odobravanja. Svoje stališče o Čeferinovih besedah je v še enem zelo odmevnem intervjuju naših kolegov z Ekipe SN predstavil tudi nekdanji športni direktor Maribora. 

Govorite o upanju, pozitivnem razmišljanju … Ne morem si kaj, da se ne bi navezal na nedavni intervju Aleksandra Čeferina v našem časopisu, ki je prav tako kljub zahtevnim časom v ospredje postavil optimizem. Govoril je o tem, da je treba ljudem vrniti nasmeh na obraz.

Prebral sem intervju, in bolj kot se, se s takšnim razmišljanjem ne morem strinjati. Ker je dejstvo, da potrebujemo več optimizma, pozitivizma. Ve, kaj govori, to so prave besede. Trenutno človek potrebuje sočloveka, klub, družino tako ali tako, toplo besedo, upanje. Smo v času, ko je takšne stvari treba potencirati. Ker ni konec in ne bo konca. Le verjeti je treba, ljudje smo čudeži preživetja.

Kakšno je sicer vaše mnenje o delu predsednika Uefe?

Pravi človek na pravem mestu, ki je naredil in dela velike stvari.

Nekateri so prepričani, da je Aleksander Čeferin v intervjuju, ki je dvignil zares veliko prahu, namignil, da bi kdaj v prihodnosti morda utegnil zajadrati v politične vode. Ga vidite v tej vlogi?

Uf, to so v Sloveniji tako občutljive stvari, da tega ne bom komentiral. Jaz sem apolitičen, rad imam ljudi. Tako na levici kot na desnici in mnoge med njimi zelo spoštujem, toda če kaj rečeš, se morda opredeliš, si takoj označen. In jih dobiš po glavi tako z leve kot z desne. Zato je boljše, da tega ne komentiram.

Članki iz rubrike