Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

horoskop_zodiak-astrologija Svet24.si

Horoskop za petek, 29. maja

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

nu
nu
3 11.04.2020 13:21:17

V Mariboru OSOVRAŽEN, ker je pel TISTO PESEM! Zahović pa ŠOKIRAL: Šporar? SPOŠTUJEM GA! Zato, ker...

M24.si
Nekdanji športni direktor Maribora Zlatko Zahović o bivšem kapetanu Olimpije Andražu Šporarju: "Spoštujem ga!"

"Dvignimo roke gor, umrl je Maribor." To je famozni napev, ki ga je Andraž Šporar zapel v Stožicah, ko je bil že član Basla. Kljub temu je prišel na večni derbi med Olimpijo in Mariborom in s svojim dejanjem poskrbel, da bo za vedno slabo zapisan med navijači štajerskega velikana. Brez pretiravanja bi lahko rekli, da je Šporar celo osovražen med pristaši Maribora. Tudi zato, ker je nato večkrat na glas poudaril misli, kot je recimo tale: "Raje bi bil brez kluba in bi treniral z brezposelnimi nogometaši pri Spinsu, kot pa da bi podpisal za Maribor!" Skratka, Šporar je Ljubljančan, Šporar je navijač Olimpije in Šporar ne mara Maribora. Kljub vsemu pa ga, morda vas bo to presenetilo oziroma celo šokiralo, Zlatko Zahović – spoštuje! Da, prav ste prebrali. Spoštuje.

Zahović je v prvem velikem intervjuju po odhodu z mesta športnega direktorja Maribora, ki je danes objavljen v časniku Ekipa SN, odgovoril tudi na vprašanje, ali drži govorica, da je nekoč v Ljudski vrt poskušal pripeljati prav zdajšnjega napadalca Sportinga iz Lizbone. "Ne, to ni resnica, čeprav bi si ga zelo želel," je uvodoma dejal Zahović, nato pa glede ikone Green Dragonsov dodal: "Je zelo korekten fant, ki ima Olimpijo v srcu. In to na glas tudi pove, take najbolj spoštujem."

ZLATKO ZAHOVIĆ JE DAL PRVI VELIKI INTERVJU PO ODHODU IZ MARIBORA ZA EDINI SLOVENSKI ŠPORTNI ČASNIK EKIPA SN. INTERVJU LAHKO V CELOTI PREBERETE V TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike