Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
3 11.04.2020 13:21:17

V Mariboru OSOVRAŽEN, ker je pel TISTO PESEM! Zahović pa ŠOKIRAL: Šporar? SPOŠTUJEM GA! Zato, ker...

M24.si
Nekdanji športni direktor Maribora Zlatko Zahović o bivšem kapetanu Olimpije Andražu Šporarju: "Spoštujem ga!"

"Dvignimo roke gor, umrl je Maribor." To je famozni napev, ki ga je Andraž Šporar zapel v Stožicah, ko je bil že član Basla. Kljub temu je prišel na večni derbi med Olimpijo in Mariborom in s svojim dejanjem poskrbel, da bo za vedno slabo zapisan med navijači štajerskega velikana. Brez pretiravanja bi lahko rekli, da je Šporar celo osovražen med pristaši Maribora. Tudi zato, ker je nato večkrat na glas poudaril misli, kot je recimo tale: "Raje bi bil brez kluba in bi treniral z brezposelnimi nogometaši pri Spinsu, kot pa da bi podpisal za Maribor!" Skratka, Šporar je Ljubljančan, Šporar je navijač Olimpije in Šporar ne mara Maribora. Kljub vsemu pa ga, morda vas bo to presenetilo oziroma celo šokiralo, Zlatko Zahović – spoštuje! Da, prav ste prebrali. Spoštuje.


Zahović je v prvem velikem intervjuju po odhodu z mesta športnega direktorja Maribora, ki je danes objavljen v časniku Ekipa SN, odgovoril tudi na vprašanje, ali drži govorica, da je nekoč v Ljudski vrt poskušal pripeljati prav zdajšnjega napadalca Sportinga iz Lizbone. "Ne, to ni resnica, čeprav bi si ga zelo želel," je uvodoma dejal Zahović, nato pa glede ikone Green Dragonsov dodal: "Je zelo korekten fant, ki ima Olimpijo v srcu. In to na glas tudi pove, take najbolj spoštujem."

ZLATKO ZAHOVIĆ JE DAL PRVI VELIKI INTERVJU PO ODHODU IZ MARIBORA ZA EDINI SLOVENSKI ŠPORTNI ČASNIK EKIPA SN. INTERVJU LAHKO V CELOTI PREBERETE V TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike