Severni sij, slovenj gradec Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz...

902623_106-intervju-prva1 Svet24.si

Županja odprtih vrat, ki deli stanovanja in ...

1687541884-dsc07123-1687541751687 Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

vila klemen jaklic PL Reporter.si

Razkrivamo: take so dimenzije luksuzne vile Klemna...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar želel šopek vreči navijačem, a ...

Alenka Marinič 1 Njena.si

Osebno: Alenka Marinič, kot je javnost ne pozna

doncic tiskovna Ekipa24.si

Kaj?!? Med Dončićevo tiskovko zvoki iz ...

rb
rb
2 11.04.2020 15:50:24

OBŽALUJE ODHOD? Bi se vrnil? Zahovićeve besede TRESEJO MARIBOR: Moram reči, da sem kar ...

alesfevzer.com
Nekdanji športni direktor Maribora o svoji odločitvi, da zapusti Ljudski vrt.

Jo obžaluje? Bi se odločil drugače, če bi imel možnost za to? Zlatko Zahović je v velikem intervjuju v tiskani Ekipi SN z Robertom Balantičem spregovoril tudi o temu. Vprašanja novinarja in odgovori Zahovića pa spodaj.

Začniva pri zadnjem dejanju vaše vijoličaste zgodbe. Pri odhodu iz Ljudskega vrta, od katerega mineva mesec dni. Bi danes morda ravnali drugače, če bi čas lahko zavrteli nazaj?
Ne, ne, ne ... Ko živiš v takšni instituciji, kot je Maribor, s toliko ljudmi, s temi navijači, igralci, in ko si dal v svetu nogometa skozi vse to, kar sem dal jaz – praktično vse in ne govorim le o športnih stvareh – je normalno, da lahko neke stvari predvidiš. Moram reči, da sem kar ponosen nase. To je moja najtežja odločitev in menim, da hkrati najbolj pravilna. Prvič se mi je zgodilo, da nisem bil samo profesionalec, ampak je to moj klub, klub moje mladosti. Klub, ki mi je v mlajših selekcijah dal nogometno osnovo za poznejši razvoj. Da, mislim, da je to – tokrat moram reči zame – najboljša odločitev.

Kaj bo Zlatko Zahović počel v prihodnosti? Je na mizi že kakšna ponudba?
Prvo, česar si najbolj želim, je, da bi bilo čim prej konec izolacije. Tega si res najbolj želim, za morebitne ponudbe pa zdaj res ni pravi čas. Ni je, ker mislim, da se v tem času nihče ne ubada z nogometom. Trenutno so v ospredju druge stvari.

Ste iz Ljudskega vrta odšli, da bi se nekoč vrnili? Ali pa še prej?
Ne, vsaj za zdaj takšna misel ni aktualna. Mislim, da bi bilo to neumno. Ne vračam se. Letvica je zelo visoko postavljena, oder je zdaj njihov.

PRVI VELIKI INTERVJU Z ZLATKOM ZAHOVIĆEM PO NJEGOVEM ODHODU Z MESTA ŠPORTNEGA DIREKTORJA MARIBORA! V NJEM JE SPREGOVORIL O SINU LUKI IN VPRAŠANJU PRIVILEGIRANOSTI, O AFERI IBRAIMI, VPLIVU NA TRENERJE MARIBORA, ODNOSU Z VIOLAMI, O TEM, ALI STA BILA ŠPORAR IN CIMEROTIČ RES NA PRAGU MARIBORA, O PRIHODNOSTI MARIBORA, O ALEKSANDRU ČEFERINU IN NJEGOVI TRENUTNI VLOGI, IN ŠE O MARSIČEM! VSE TO SI LAHKO PREBERETE V SOBOTNI ŠTEVILKI EKIPE SN IN NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike