Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

rb
rb
0 26.01.2020 11:05:38

Koper se je UDARIL z zagrebškim DINAMOM, v zasedbi z Bonifike ni bilo DARETA VRŠIČA ...

Jurij Kodrun
Vodilni slovenski drugoligaš je meril moči s hrvaškim prvakom.

Koprski nogometaši so odigrali drugo prijateljsko tekmo po začetku priprav. Po prepričljivi zmagi nad ljubljanskim Slovanom (7:0) so se odpravili v Rovinj, kjer so merili moči z zagrebškim Dinamom, za katerega je bila to generalka pred nadaljevanjem prvenstva prihodnji konec tedna.

Varovanci trenerja Nenada Bjelice, ki se je odločil za le dve menjavi, so zmagali s 4:0 (1:0), a zlasti v prvem polčasu se je zasedba z Bonifike dobro upirala hrvaškim prvakom, ki so povedli šele v zadnji minuti prvega polčasa iz strogo dosojene najstrožje kazni. Uspešen je bil Petković, v nadaljevanju so se med strelce vpisali Kadzior (49), Gojak (66) in Moro (79).

Kanarčki so dvoboj začeli v postavi Nenezić, Mišić, Žužek, Hadžić, Jozinović, Jelić Balta, Pejić, Baša, Galešić, Čirjak in Djermanović, v nadaljevanju so igrali še Žarkov, Čavalić, Badžim, Cerovec, Zyba, Vranješ, Ovsenek, Šolaja, Vekič, Meštrić in Janneh. Miran Srebrnič ni imel na voljo prvega zvezdnika ekipe, Dareta Vršiča ni bilo v kadru zaradi bolezni.

Dinamo se je predstavil v postavi Livaković, Stojanović, Theophile, Perić, Leovac, Moro, Kadzior, Gojak, Ivanušec, Oršić (od 77. Mišković), Petković (od 46. Andrić).

Članki iz rubrike