Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
1 26.01.2020 07:38:56

Slovenski klub kupil 'PREVARANTA'?! 'PONAREDIL' profil na Wikipedii in si priigral PRESTOP v ...

vsi
V Slovenijo je prišel nogometaš pestre preteklosti.

Registracijski zapisnik Nogometne zveze Slovenije iz dne 21. januar 2020 ne pušča dvomov: del slovenske klubske nogometne scene je postal tudi Barkley Miguel Panzo. Gre za napadalca iz Angole, ki se je rodil leta 1992, nazadnje pa je igral za Vittoriosa Stars FC iz Malte. Svetovni splet razkriva, da gre za nogometaša, ki se je rodil v Parizu v Franciji, doslej pa je zamenjal že kopico klubov in držav. Med drugim se je mudil tudi v Litvi, kjer je bil član Panevežysa, toda s tem klubom je povezana zgodba o neverjetni prevari.


Lani so namreč številni mediji poročali, da si je Miguel Panzo prestop v Litvo priigral na sila domiseln način: s 'ponarejenim' profilom na Wikipedii! Tako je bilo moč prebrati, da je bil nekoč član uglednega angleškega kluba Queens Park Rangers, za katerega naj bi na 36 tekmah zabil kar 45 golov! Prav tako naj bi odigral tri reprezentančne tekme in za Angolo zabil tudi gol. Pri Panevežysu so se ob prestopu pohvalili, da so pripeljali dokazanega napadalca, ki ima za sabo hvalevredno kariero. Pa se je dokaj hitro izkazalo, da so podatki preprosto – neresnični! Tudi Wikipedia je po "reviziji" podatkov ocenila, da gre za neresnične podatke.

Kot rečeno, 27-letnik bo kariero nadaljeval v Sloveniji, podpisal je za Krško. Upamo le, da so se preklemansko dobro prepričali, koga dejansko kupujejo …

Članki iz rubrike