reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
7 09.12.2019 13:31:52

Drama! SLOVENSKI klub ODPUSTIL nogometaša, ker je z njim ZANOSILA predsednikova HČI: Prisilili so jo ...

vszi
Neverjetna zgodba, povezana s slovensko drugo ligo.

Saj ni res, pa je! Iz Nigerije je prišla neverjetna zgodba nogometaša, ki trdi, da so ga v Sloveniji odpustili, ker je z njim zanosila - hči predsednika kluba! Nogometaš, čigar imena nigerijski mediji niso razkrili, trdi, da je igral v drugi slovenski nogometni ligi, toda tudi ime kluba ni znano. Vseeno gre za zgodbo, ki bi lahko v prihodnjih dneh dvignila še ogromno prahu.


"Podpisal sem triletno pogodbo z možnostjo podaljšanja za 12 mesecev. Toda pretekli mesec sem se znašel v težavah, ko je moja punca, ki je predsednikova hči, razkrila, da je noseča z mano," je medijem v Nigeriji sprva povedal neimenovani nogometaš in nadaljeval: "V klubu so izvedeli za to in so me povabili na sestanek. Tam sem priznal, da sem res odgovoren za dekletovo nosečnost. Rekli so mi, naj ostanem doma in naj se ne približujem klubu, dokler ne bom dobil nadaljnjih navodil. Teden dni kasneje so me poklicali v pisarno in mi sporočili, da so mojemu agentu že sporočili, da želijo z mano prekiniti pogodbo. Razlog? Neprimerno vedenje in nedisciplina!"

Zgodba bo zagotovo dobila nadaljevanje, nogometaš naj bi vse skupaj predal Mednarodni nogometni zvezi: "Agent pravi, da ima posnetek, na katerem predsednik govori, da je bila moja pogodba prekinjena zaradi hčerine nosečnosti. Toda saj je polnoletna! Imava se rada in odločila sva se, da bova imela otroka, vendar zdaj ne vem, kaj bo z otrokom, saj sem se vrnil v Nigerijo. Prisilili so jo, da me je blokirala na družbenih omrežjih, zato ne komunicirava. Tudi tistih nekaj igralcev, ki sem jih dobil v klubu, je prestrašenih. Ne upajo govoriti z mano, saj nočejo zaiti v težave. Zelo sem zmeden."

Značke: 2.-snl, nigeria

Članki iz rubrike