Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 09.12.2019 10:13:28

Slovaška BOMBA! Slovan želi ŠPORARJA zamenjati s SLOVENCEM! Opazujejo ga že nekaj časa in ...

vszi
Bo po Šporarju napad Slovana spet vodil Slovenec?

Možnosti za to, da bo Andraž Šporar tudi po koncu zimskega prestopnega roka član Slovana, so vse manjše. Mediji na Slovaškem vedno glasneje napovedujejo njegov odhod. Klub iz Bratislave naj bi ga prodajal za okrog 5 milijonov evrov, snubcev pa mu menda me manjka. Govori se, da Šporarja želi turški velikan Bešiktaš, da se zanj zanimajo tudi klubi iz Anglije, Francije, Italije, Nemčije. Če bo Šporar res odšel, ga bo Slovan brez dvoma še kako pogrešal. Da pa bo hkrati poskušal pripeljati dostojno zamenjavo, seveda ni dvoma. Ampak ali bo nastalo vrzel zapolnil kar – Slovenec?!

Kot piše slovaška tiskovna agencija TASR, so pri Slovanu sprva upali, da bi zamenjavo lahko našli kar v lastnem kadru. Toda potem se je le 18-letni David Strelec težje poškodoval, saj si je zlomil nogo, zato bo Slovan novega napadalca poiskal drugje. TASR dodaja, da je športni direktor Slovana Richard Trutz že nekajkrat gledal slovenskega nogometaša Alena Ožbolta, ki v tej sezoni dosega presenetljivo dobre rezultate z Lokomotivom iz Plovdiva. Ta je tretji na lestvici bolgarskega prvenstva, Ožbolt je na 18 ligaških tekmah zabil 5 golov.

Triindvajsetletni Ožbolt je bil pred odhodom na tuje član Domžal, kot posojen se je nekaj časa kalil tudi v mladinskem pogonu Borussie iz Dortmunda. Potem je bil v Avstriji pri Hartbergu, v Bolgarijo se je preselil septembra lani. Za Lokomotiv je do danes v vseh tekmovanjih odigral 49 tekem in dosegel 14 golov. "Alen je moj prijatelj, skupaj sva igrala v mladih reprezentancah. Ne preseneča me, da se Slovan zanima zanj. Če bom morda odšel, bo pač potreboval novega napadalca. Če bi res prišel Ožbolt, bi bila to dobra izbira, saj je dober napadalec. Toda igranje za Slovan sploh ni enostavno," je govorico, ki je očitno več kot zgolj to, za slovaške medije pokomentiral Šporar.

ozbolt
vszi

Članki iz rubrike