stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ro
ro
0 09.12.2019 09:43:00

RAZKRIVAMO! Kaj je SKRIVNOST večletne pogodbe med Ibričićem in Domžalami? Tu so podrobnosti ...

Grega Wernig
Dvakratni slovenski prvaki so pred dnevi razkrili, da so s Senijadom Ibričićem sklenili sodelovanje vse do leta 2024. Pri njegovih 34 letih. Ali bo igral še toliko let?

Najprej se je zdelo kot šala, ko so Domžalčani sredi četrtkovega popoldneva v javnost posredovali informacijo, da so s Senijadom Ibričićem podaljšali sodelovanje. Konkretno podaljšali. Vse do leta 2024, kar je kakopak predstavljalo veliko presenečenje ob spoznanju, da je kapetan rumene zasedbe v zrelih nogometnih letih. Takšno pogodbo bi prej pripisali kakšnemu obetavnemu mladincu, toda to ni bila šala ... "Hja, tudi jaz sem pomislil, da imam morda šele 24 let," se je nasmejal glavni igralec zgodbe in v nadaljevanju razkril njeno ozadje.

"Igralska traja leto in pol. Mislim, da tako dolgo še lahko igram na primerni ravni, čeprav je dejstvo, da postaja vse bolj zahtevno. Prihajajo mlajši, vse težje se mi je kosati z njimi, a si bom seveda še naprej po najboljših močeh prizadeval, da bi prispeval čim večji delež k uspehom ekipe. Po koncu prihodnje sezone pa se bom potem lotil dela v klubu v drugačni vlogi. V kakšni natančno, za zdaj še nismo dorekli, vsekakor pa je zame v tem trenutku najpomembnejše, da sem sprejel odločitev, da ostanem v Domžalah oziroma da ostanemo, navdušena je tudi družina." 

CELOTEN POGOVOR S SENIJADOM IBRIČIĆEM SI LAHKO PREBERETE SAMO V PONEDELJKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: ibričić, domžale

Članki iz rubrike