Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ba
ba
3 09.12.2019 10:18:16

Kakšen je status Luke BOBIČANCA?! Je le poškodovan ali pa se v ozadju KUHA ODHOD iz Mure?! Zvezdnik razkriva, da...

Jurij Kodrun
Za Muro se končnica jesenskega dela prvenstva ni razpletla po želenem scenariju.

Črno-beli v zadnjih štirih preizkušnjah niso okusili slasti zmage, nazadnje so se polnega izkupička veselili 3. novembra, ko je v Fazaneriji padla Olimpija. Eden od razlogov za slabše dosežke so gotovo težave s poškodbami. Imel jih je tudi tako pomemben člen ekipe, kot je Luka Bobičanec, 26-letni napadalno usmerjeni medžimurski vezist je preskočil vse tri dvoboje, ki so bili na sporedu po novembrskem reprezentančnem premoru. Za kolege iz tiskane izdaje Ekipe SN je spregovoril tudi o tem, ali bo v pričakovanju nadaljevanja sezone morda zamenjal klubske barve.

S poškodbo se je ubadal tudi morda celo ključni člen ekipe in eden od ljubljencev navijačev. "Na prisilnem počitku sem bil zaradi bolečine v addukturju, ki ji je nato sledilo še vnetje. Stanje se je sicer izboljševalo, ampak ne do te mere, da bi bil pripravljen na največje napore. Tveganje z morebitnim nastopom bi bilo preveliko, kmalu pa bom po nekaj oddiha lahko začel individualno vaditi," je razkril medžimurski vezist. Že nekaj časa se je tako rekoč nemogoče izogniti namigovanjem, da je morda že odigral zadnjo tekmo v črno-belem dresu in da naj bi obstajala precejšnja verjetnost, da bo med zimskim premorom zamenjal klubske barve. Po teh navedbah naj bi v Fazaneriji mamljivo ponudbo že imeli na mizi. "Ne morem reči, da takšnih govoric nisem slišal in marsikdo mi je v zvezi s tem že zastavil vprašanje. Povem lahko, da do zdaj še z nikomer nisem bolj konkretno govoril o mojem odhodu."

CELOTEN POGOVOR Z LUKO BOBIČANCEM O JESENSKEM DELU SEZONE IN MOREBITNEM ODHODU SI LAHKO PREBERETE V PONEDELJKOVI TISKANI EKIPI SN IN NA TRAFIKA24.SI.

Značke: luka-bobičanec, mura

Članki iz rubrike