nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

Severina, Igor Kojić Svet24.si

FOTO: Potem ko je izbrisala soprogov priimek, ...

jansa sarec-pl3 Reporter.si

Ker je Marjan Šarec skočil v prazen bazen, bo ...

spar, trgovina, domžale Svet24.si

FOTO: Je slovenske kupce zajela korona histerija?

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Stojan Petrič je izgubil Karavanke, a dobil ...

1_jernej tozon 4 Njena.si

Jernej Tozon s svojo novo prijateljico

Nandi Uzelac Njena.si

Sanjski moški: Nandi po šovu odkrili tumor

nu
nu
1 21.09.2019 12:34:34

Nekdanji KAPETAN slovenske reprezentance iskreno spregovoril o SPORU in DENARNIH PREMIJAH na SP

Reuters
Robert Koren je eden junakov slovenskega nogometa, ki bo večno povezan z enim največjih uspehov

Gre seveda za uvrstitev na svetovno prvenstvo leta 2010 v Južni Afriki. Seveda pa bo vedno povezan tudi z dejstvom, da je bil takrat kapetan moštva, ki se je znašlo v navzkrižnem ognju glede denarnih premij za uspeh s takratnim predsednikom NZS Ivanom Simičem.

Veliko stvari je ostalo nedorečenih, je pa v nedavnem ekskluzivnem intervjuju za Sportal Robert Koren razkril, kaj se je dogajalo v tistem času ter kaj obžaluje.

"Zdaj, ko pogledam nazaj, so bile nekatere stvari ob igrišču zagotovo nepotrebne, a smo to sprovocirali. Očitno smo si v Sloveniji tega želeli. Nekateri bolj, nekateri manj.""Meni ni žal, da smo to naredili. Poskušali smo biti optimalni na igrišču in ob igrišču. Zgodile so se dobrodošle zadeve, ki jih nismo načrtovali, a so predstavljale izkušnjo za vse nas. Od njih smo veliko odnesli za naše življenje naprej," je pristavil Korošec za Sportal.

Dodal je še, da bi morali vendarle postopati drugače, a da glavna težava ni bila v denarju. "O tem bi se morali vsi vpleteni usesti za isto mizo, nato poklicati vse medije v Sloveniji in diskutirati. Povedati, kaj se dejansko dogaja. Takrat res ni bila težava le denar, problem je bil v drugih stvareh."


"Odnos se je začel odvijati v drugo smer. Povsem nepotrebno. Vse skupaj bi lahko ostalo med štirimi stenami. Saj so bile še večje težave od tega, prej in potem, pa niso prišle v javnost. Niso se potencirale. Največja težava je bila, da so stvari ušle ven, predstavljene na način, ki ga je nekdo želel predstaviti."

Spomnimo (čeprav to zagotovo pomnite vsi), da je Slovenija takrat po nori končnici med ZDA in Alžirijo, v zadnjih sekundah skupinskega dela ostala brez izločilnih bojev. 

Članki iz rubrike