pogreb, šala Svet24.si

VIDEO: Med pogrebom se je 'oglasil' iz krste in ...

aleksander, saša, brez oči Svet24.si

FOTO: Saša se je rodil brez oči in je na svetu ...

par Svet24.si

Čarobna palčka za lepo zvezo: pogled v zvezde

nataša švikart Svet24.si

Predsednica društva Maus zbran dobrodelni denar ...

dreamstime_m_47152255 Odkrito.si

Preprosti jogijski gibi za vidno pomlajevanje ...

natalija Njena.si

Na Kmetijo prihaja presenečenje letošnje sezone!

rene-žunič Njena.si

Razkrivamo ozadje poskusa umora partnerja Nejca ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
1 21.09.2019 08:23:36

Safet Hadžić NAJBOLJ ISKRENO po porazu in pogovoru z Mandarićem! SEM ŠEF PARADE, SEM PAČ ...

alesfevzer.com
Kaos pri Olimpiji ima iz dneva v dan večje razsežnosti.

Da stanje v klubu iz Ljubljane ni rožnato, je že znano. A kronično pomanjkanje denarja očitno ni edina težava zeleno-belih. Dan po izpadu iz pokala in tik pred mestnim derbijem z Bravom je trener Safet Hadžić namreč postregel z odmevnim razkritjem, da so vedno večje tudi razprtije med upravo in članskim moštvom. 

Začelo se je z vprašanjem o tem, kako je izpad iz pokala sprejel predsednik kluba Milan Mandarić, ki je trenutno sicer v Združenih državah Amerike. Kljub temu Olimpije ni povsem odmislil, saj je v noči s četrtka na petek navezal stik s Hadžićem in mu dal jasno vedeti, da ni zadovoljen. »S predsednikom sva bila na zvezi in bil je izredno nezadovoljen. Normalno, da je bil; pričakoval je zmago. Pa saj smo jo vsi …"

"Na koncu smo izgubili in večji del kritike leti name. S tem se strinjam, saj sem, če se lahko tako izrazim, šef parade. Prevzemam krivdo. Sem pač v poklicu, v katerem je vsak odvisen le od rezultatov,« je bil iskren Safet Hadžić, ki se neprijetnemu vprašanju o svoji prihodnosti na čelu članske ekipe Olimpije preprosto ni mogel izogniti ...

VEČ O MISLIH SAFETA HADŽIĆA SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI ŠPORTNEGA ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO NA TEJ POVEZAVI. 

Članki iz rubrike