kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
1 21.09.2019 08:23:36

Safet Hadžić NAJBOLJ ISKRENO po porazu in pogovoru z Mandarićem! SEM ŠEF PARADE, SEM PAČ ...

alesfevzer.com
Kaos pri Olimpiji ima iz dneva v dan večje razsežnosti.

Da stanje v klubu iz Ljubljane ni rožnato, je že znano. A kronično pomanjkanje denarja očitno ni edina težava zeleno-belih. Dan po izpadu iz pokala in tik pred mestnim derbijem z Bravom je trener Safet Hadžić namreč postregel z odmevnim razkritjem, da so vedno večje tudi razprtije med upravo in članskim moštvom. 

Začelo se je z vprašanjem o tem, kako je izpad iz pokala sprejel predsednik kluba Milan Mandarić, ki je trenutno sicer v Združenih državah Amerike. Kljub temu Olimpije ni povsem odmislil, saj je v noči s četrtka na petek navezal stik s Hadžićem in mu dal jasno vedeti, da ni zadovoljen. »S predsednikom sva bila na zvezi in bil je izredno nezadovoljen. Normalno, da je bil; pričakoval je zmago. Pa saj smo jo vsi …"

"Na koncu smo izgubili in večji del kritike leti name. S tem se strinjam, saj sem, če se lahko tako izrazim, šef parade. Prevzemam krivdo. Sem pač v poklicu, v katerem je vsak odvisen le od rezultatov,« je bil iskren Safet Hadžić, ki se neprijetnemu vprašanju o svoji prihodnosti na čelu članske ekipe Olimpije preprosto ni mogel izogniti ...

VEČ O MISLIH SAFETA HADŽIĆA SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI ŠPORTNEGA ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO NA TEJ POVEZAVI. 

Članki iz rubrike