joga2 Dobra karma

S partnersko jogo do boljšega seksa in ...

donald-trump, melania-trump Svet24.si

VIDEO: Ob Donaldu mračna Melania. Ob tem, kar je ...

matej lahovnik-pl Reporter.si

Poglejte, koliko so davkoplačevalce stali ...

andrej sisko stajerska varda bobo2 Svet24.si

Šiškova varda nadlegovala lastnika kampa

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ere Petra Vriska je konec

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

franko bajc Njena.si

Franko, kot ga še niste videli

Jure Bohorič
Jure Bohorič
1 21.09.2019 08:23:36

Safet Hadžić NAJBOLJ ISKRENO po porazu in pogovoru z Mandarićem! SEM ŠEF PARADE, SEM PAČ ...

alesfevzer.com
Kaos pri Olimpiji ima iz dneva v dan večje razsežnosti.

Da stanje v klubu iz Ljubljane ni rožnato, je že znano. A kronično pomanjkanje denarja očitno ni edina težava zeleno-belih. Dan po izpadu iz pokala in tik pred mestnim derbijem z Bravom je trener Safet Hadžić namreč postregel z odmevnim razkritjem, da so vedno večje tudi razprtije med upravo in članskim moštvom. 

Začelo se je z vprašanjem o tem, kako je izpad iz pokala sprejel predsednik kluba Milan Mandarić, ki je trenutno sicer v Združenih državah Amerike. Kljub temu Olimpije ni povsem odmislil, saj je v noči s četrtka na petek navezal stik s Hadžićem in mu dal jasno vedeti, da ni zadovoljen. »S predsednikom sva bila na zvezi in bil je izredno nezadovoljen. Normalno, da je bil; pričakoval je zmago. Pa saj smo jo vsi …"

"Na koncu smo izgubili in večji del kritike leti name. S tem se strinjam, saj sem, če se lahko tako izrazim, šef parade. Prevzemam krivdo. Sem pač v poklicu, v katerem je vsak odvisen le od rezultatov,« je bil iskren Safet Hadžić, ki se neprijetnemu vprašanju o svoji prihodnosti na čelu članske ekipe Olimpije preprosto ni mogel izogniti ...

VEČ O MISLIH SAFETA HADŽIĆA SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI ŠPORTNEGA ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO NA TEJ POVEZAVI. 

Članki iz rubrike