pogreb, šala Svet24.si

VIDEO: Med pogrebom se je 'oglasil' iz krste in ...

aleksander, saša, brez oči Svet24.si

FOTO: Saša se je rodil brez oči in je na svetu ...

par Svet24.si

Čarobna palčka za lepo zvezo: pogled v zvezde

nataša švikart Svet24.si

Predsednica društva Maus zbran dobrodelni denar ...

dreamstime_m_47152255 Odkrito.si

Preprosti jogijski gibi za vidno pomlajevanje ...

natalija Njena.si

Na Kmetijo prihaja presenečenje letošnje sezone!

rene-žunič Njena.si

Razkrivamo ozadje poskusa umora partnerja Nejca ...

eč
8 21.09.2019 11:00:18

Safet Hadžić se je izpostavil ter UDARIL PO KLUBU! Prvič bom TO REKEL, pri OLIMPIJI NE ...

alesfevzer.com
Njegove besede bodo močno odmevale, v to smo prepričani.

Safet Hadžić, trener Olimpije, je v pogovoru za naš športni dnevnik EkipaSN razkril stanje v klubu, ki je nič kaj rožnato. 

Trener se ne skriva in o svoji prihodnosti seveda razmišlja. Vsi vemo, v kakšnem klubu deluje, kdo je njegov šef in kako je slednji v preteklosti menjaval trenerje.

"Poglejte … O nečem se do zdaj ni veliko govorilo; no, se sploh ni. Veste, sem človek načel. Do zdaj sem vedno bil. O meni in moji prihodnosti pa bodo odločali tisti ljudje tam zgoraj (v upravi, op. a.), ki imajo prav tako svoja načela. To pomeni tudi … Bom odkrit, prvič bom to rekel: ne dihamo kot eno. Ne pihamo v isti rog. V klubu ni prave želje po homogenosti, po komunikaciji. Zato ponavljam, da bodo oni tisti, ki bodo odločali, ali sem pravi ali nisem."

Dodal je še, da se s tem trenutno ne obremenjuje, saj ima povsem drugačne skrbi. "Ta hip to sicer zame ni najpomembnejše; zame so pomembni nogometaši, zame je pomembna zmaga na naslednji tekmi," so močne besede kar bruhale iz vidno razburjenega Hadžića, ki je dal hkrati jasno vedeti, da se sam zagotovo ne misli posloviti od vloge trenerja Olimpije: "V preteklosti sem se že velikokrat umaknil, zdaj pa se ne bom!"  

Članki iz rubrike