Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

rb
rb
0 24.06.2019 09:45:34

PRESENEČENJE?! Po dogovoru z MURO še NOV TRENER. Ne Dvoršak, ne Ščulac ... Začel je v Ljudskem vrtu

Prekmurci so se za sodelovanje dogovorili s strokovnjakom, ki je včasih bdel nad mlajšimi selekcijami v Mariboru.

Beltinčani so pred časom sklenili dogovor o sodelovanju z Muro, nekdanja velika rivala sta podpisala pogodbo o partnerstvu, kar je bila še ne tako dolgo nazaj misija nemogoče. Toda vmes so se razmere spremenile, takšno in drugačno sodelovanje postaja skoraj nujno zlo.

In kmalu je postalo jasno, da se bo na klopi drugoligaša zgodila sprememba, da Zlatko Gabor, ki je sicer uresničil osnovni cilj in rumenim zagotovil obstanek. ne bo nadaljeval svojega poslanstva. V preteklih dneh so se v nogometnih kuloarjih pojavljala imena lepega števila kandidatov za njegovega naslednika. Najprej Simon Dvoršak, nato Andrej Kvas, nakar je prevladovalo prepričanje, da bo vodenje ekipe prevzel Alen Ščulac, vendar se to ne bo zgodilo. Vodilni možje kluba so se zdaj dokončno odločili in bržčas marsikoga presenetili, ker so se za sodelovanje dogovorili z Radovanom Karanovićem, ki je nazadnje kot trener in pomočnik trenerja deloval v Krškem, pred tem je bil trener v mlajših selekcijah Maribora.

"Ob tem se zahvaljujemo dosedanjemu trenerju Zlatku Gaborju, ki je ekipo vodil zadnjo sezono in pol, ter v tem času osvojil naslov prvaka v 3. ligi in prek kvalifikacij klub popeljal v 2. SNL, kjer je v pretekli sezoni tudi zagotovil obstanek. Ziko, hvala za ves vložen trud in vso srečo na nadaljnji poti," so še zapisali Beltinčani.

karanovic jk
Jurij Kodrun

Članki iz rubrike