mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1) Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
6 24.06.2019 09:13:58

BUM! Oster odgovor Italijana! ZAKAJ ME BLATITE? DA NE BI OD MANDARIĆA KUPIL OLIMPIJE?

Grega Wernig
Gabriele Nardin naj bi v četrtek prevzel vodenje Olimpije. Povedal je svojo resnico o njegovih propadlih projektih.

Na Siolu so v četrtek objavili članek, v katerem so raziskali delo in delovanje domnevnega kupca Olimpije, italijanskega državljana Gabriela Nardina.

ČLANEK O GABRIELU NARDINU NA SIOLU


Na navedbe v članku se je oglasil Nardin in zanikal vrsto navedb v članku, ki je bil objavljen na spletnem portalu Siol. V odgovoru za Siol, ki je objavljen tudi na njihovi spletni strani, je začel z: "Spoštovani, članek vaših novinarjev vsebuje veliko nenatančnih navedb, časovnih neskladij, pavšalnih ocen in trditev, ki ne temeljijo na dejstvih, povzročajo pa resno zmedo v javnosti in delajo škodo mojemu ugledu ter mojim poslovnim interesom." Potem je obrazložil svoje delovanje na Malti, na Portugalskem, v Španiji, o njegovih dolgovih do italijanske države, blokade računa, ki ga ima njegovo podjetje v Sloveniji GD Nova Linia...  
Potem pa je Nardin še dodal in dal jasno vedeti oziroma je potrdil, da je kupec Olimpije pod pogoji, ki so bili že objavljeni v športnem dnevniku Ekipa SN in na spletni strani Ekipa24.si.
Nardin se je neposredno obrnil na novinarje Siola in zapisal: "Iskreno upam, da ni bil namen tega pisanja vaših novinarjev moja osebna diskreditacija, da bi se me predstavilo kot nekredibilnega kupca in se preprečil posel z gospodom Mandarićem. Se vam zdi realno, da bi nekdo, ki je, kot sami navajate, fakturiral in zaslužil za okrog milijardo evrov prihodkov, lahko imel velike težave s prevzemom in vlaganjem v NK Olimpijo? Zanimivo je tudi, da vaši novinarji niso navedli pomembnega dejstva, ki je povezano z mojim delovanjem v Sloveniji, o tem, da sem NK Dekani doniral več kot 100 tisoč evrov. S tem, kar sem napisal, se ne nikakor ne želim predstaviti kot angel, saj smo vsi samo navadni ljudje in delamo tudi napake, a vendar želim poudariti, da imam rad nogomet in sem resnično pripravljen pomagati in vlagati v ta šport tudi v Sloveniji. Ne vidim razloga, zakaj bi to nekoga motilo, še posebej zato, ker v vaši sredini očitno ni nobenega interesa za vlaganje v NK Olimpija."
Ima prav ali ne? Presodite sami!

Članki iz rubrike