Igor Mikić 3 Odkrito.si

VIDEO: Igor Mikić pozira v kopalkah

Opel Corsa 24. 6. 2019 Svet24.si

VIDEO: Slovencem avto »vzelo« hrvaško morje

pajek Petisvet.si

Če se določene živali bojite, to pomeni ...

velenje jezero bobo Svet24.si

Nove podrobnosti v zvezi s smrtjo v Velenjskem ...

Masterchef Slovenija Anna Paynich Svet24.si

Njene knjige gredo za med, sedaj odhaja v tujino

booty naslovna Njena.si

Zakaj ima 80 % žensk celulit in kako ga lahko ...

tomaž bizjak izločanje Njena.si

Tomaž z oddajo spoznal, da ima lahko tudi druga ...

ro
ro
0 06.06.2019 12:52:56

Takšna je v SLOVENIJI KAZEN, če tekme NOČEŠ odigrati DO KONCA!

Dvoboj, ki je trajal le 45 minut, je dobil epilog.

Na naši spletni strani smo pred časom poročali, da je tekma predzadnjega kroga v 3. SNL – vzhod med Veržejem in Tromejnikom trajala zgolj 45 minut. En polčas! Potem ko so gostje po prvem delu vodili s 5:0, so Prleki med odmorom obvestili glavnega sodnika Armanda Šorlija, da jih v nadaljevanju ne bo več na igrišču. Da preprosto ne bodo več igrali! V prekmurskih nogometnih krogih je prevladovalo prepričanje, da so na ta način izrazili protest zaradi nesoglasij z vodilnimi možmi kluba.

Ne pomnimo, da bi se na sončni strani Alp zgodilo kaj tako bizarnega, zato je bilo zelo vznemirljivo pričakovanje, kakšna kazen bo doletela Veržejce. Nihče ni dvomil o tem, da bo ostra, toda naposled se je uresničil drugačen scenarij. 'Ožigosani' so očitno prepričali odgovorne, da je bila kriva višja sila.

"Dostavljena je bila obširna pisna izjava kluba, iz katere je razvidno, da je do omenjenih težav prišlo delno tudi iz objektivnih razlogov," piše v sklepu Disciplinske sodnice 3. SNL – vzhod Nine Pintarič, ki je Veržej kaznovala z 250 evri. Kakšni so objektivni razlogi, ostaja zavito v tančico skrivnosti, že pred tem je bila tekma registrirana z doseženim izidom.

Članki iz rubrike