franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ro
ro
1 26.11.2018 18:12:24

Č(a)RNO-BE(j)LA evforija se iz STOŽIC seli v FAZANERIJO. Iz klubskih pisarn MURE sporočajo …

Aleš Cipot/Fotolens
Pred Antejem Šimundžo in njegovimi varovanci sta zaporedni domači preizkušnji.

Po gostovanju v Stožicah, ki se je zaradi številnih razlogov razpletlo na izjemen način, so Ante Šimundža in njegovi varovanci z mislimi že naslednjih izzivih. Do konca jesenskega dela prvenstva sta ostala še dva kroga, muraši bodo obe tekmi odigrali v Fazaneriji. Najprej bodo v nedeljo (2. decembra) na nasprotni strani Celjani, teden dni pozneje (9. decembra) še Kranjčani, obe tekmi se bosta začeli ob 13. uri.

Kakopak je pričakovati, da bodo tribune soboškega spet zelo dobro oziroma odlično zasedene. In da bi bilo temu res tako, so se vodilni možje črno-belih odločili za paket vstopnic Celje & Triglav, ki si ga ponujajo po ugodni ceni. Če si hočete za oba dvoboja zagotoviti sedež na glavni tribuni, boste odšteli 16 evrov, za ostale tribune je cena 12 evrov, otroška vstopnica stane 6 evrov in stojišče 8 evrov.

Paket vstopnic bo na voljo do sobote, 1. decembra, predprodaja pa je že stekla in se bo v baru v Fazaneriji nadaljevala vsak dan med 14. in 19 uro, v soboto med 10. in 15. uro, karte si je seveda mogoče zagotoviti tudi v spletni prodaji (mojakarte.si).

Po standardnih cenah (glavna tribuna 10 evrov, ostale tribune 8 evrov, otroška vstopnica 4 evre, stojišča 5 evrov) si lahko v predprodaji zagotovite tudi posamične vstopnice za tekmi s Celjem in Triglavom, na dan tekme bodo dražje (glavna tribuna 11 evrov, ostale tribune 9 evrov, otroška vstopnica 5 evrov, stojišče 6 evrov).

Iz klubskih pisarn ob tem sporočajo, da so že v prodaji tudi polletne vstopnice za spomladanski del sezone, ki zagotavljajo ogled vseh domačih preizkušenj Mure. Tudi polfinalno v Pokalu Slovenije, bržčas pa ni treba posebej poudarjati, da se obeta tudi velika sprememba, črno-beli bodo lahko tekmece gostili tudi v večernem terminu.

Cene polletnih vstopnic: glavna tribuna 75 evrov, ostale tribune 60 evrov, VIP-tribuna 300 evrov..

Članki iz rubrike