Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
3 14.10.2018 17:02:20

Hrvati: KEK bo dobil ponudbo, ki je NE BO mogel ZAVRNITI!

Primož Lavre
Marsikaj se govori o Matjažu Keku, ki je pred tednom odstopil z mesta prvega trenerja Rijeke.

Hrvaški spletni portal Index je objavil pogovor z Matjažem Kekom, v katerem je bilo seveda največ govora o Rijeki in hrvaškem nogometu. Toda, danes so objavili članek v katerem poudarjajo, da bo Kek kmalu dobil ponudno, ki je ne bo mogel zavrniti. 

Index piše, da je selektor Slovenije Tomaž Kavčič zelo blizu tega, da bo moral zapustiti svoje delovno mesto, najbližji položaju novega selektorja pa naj bi bil ravno nekdanji trener Rijeke.

Na vprašanje ali so bili stiki z drugimi klubi potem, ko je odstopil z mesta trenerja Rijeke, je Kek odgovoril: "Kličejo neki ljudje, nekakšni menedžerji, ki jih sploh ne poznam. Povedo mi ime in priimek, pa jim rečem, da jim ne morem pomagati, ker jih ne poznam. Nekaj stikov je bilo, ampak za zdaj največ iz Azije. Oni govorijo o enormnih zneskih, toda nisem v položaju, ko bi moral pograbiti vsako ponudbo. Denar ne bo v prvem planu, ko se bom pogovarjal o novi službi. Ni tega zdravila, ki bi mene pozdravil od nogometa. Hitro bom začel iskati nov izziv. Ne bom iskal nove Rijeke, ker je ta posebna, toda brez nogometa ne morem," je za Index govoril Kek.

V tem odgovoru ni nič določenega oziroma govora o slovenski reprezentanci. Morda pa Hrvati vedo nekaj več oziroma jim je Kek povedal kaj potem, ko so ugasnili snemalnik?

Značke: matjaž-kek, rijeka

Članki iz rubrike