favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 14.10.2018 12:59:42

Ne boste verjeli, kaj v Mariboru zdaj počne Kek: Privajam se na ...

Matjaž Kek je bil za medije praktično nedosegljiv, zdaj je spregovoril na dolgo in široko.

Slovenski strateg je konec prejšnjega tedna zapustil Rijeko. Šok, ki to niti ni bil. Ta poteza je bila kar malce pričakovana, saj so bili rezultati moštva z Reke daleč od pričakovanih. Vse od odstopa z mesta trenerja je vztrajno zavračal intervjuje, zdaj pa so ga obiskali novinarji hrvaškega Indexa. V sončnem Mariboru.


"Bilo je zelo naporno in ne bom lagal, da mi zelo paše odmor. Za Rijeko sem živel 365 dni v letu, tudi med premori sem z Damirjem Miškovićem govoril zgolj o nogometu. Zdaj se odlično počutim. V domačem Mariboru me praktično ni bilo šest let. Malo izgubiš stike, iščem prijatelje, s katerimi smo se razšli. Privajam se. Veliko se vozim s kolesom, nekatere predele mesta komaj prepoznam," je uvodoma dejal Kek in v nadaljevanju spregovoril tudi o odhodu z Reke.

"To ni bila odločite, ki bi jo sprejel čez noč. Že nekaj časa so se dogaja stvari, ki so bile precej negativne. Izpadli smo iz Evrope, nekateri igralci niso odšli, pa so to pričakovali. To se je dogajalo tudi prej, ampak sem vedno čutil, da se bomo izvleki. Tokrat tega občutka ni bilo. Morda sem tudi jaz izgubil preveč energije, pa ni več šlo. Po tekmi z Gorico sem poklical Damirja in mu dajela, da odhajam. Ni bil vesel, ampak je spoštoval mojo odločitev. Za mene je pomembno, da smo se razšli na prijateljski način in brez zamer."

Značke: kek, rijeka

Članki iz rubrike