stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
2 07.05.2018 13:30:53

Zato ga je preizkušal GALATASARAY! Čudežna obramba vratarja Zarice, bodoči član Mure zaustavil strel z - ENEGA METRA! (video)

vszi
Neverjetna obramba v drugi slovenski nogometni ligi.

V preteklem krogu sta se v 2. SNL pomerila Bravo in Zarica iz Kranja, blestel je predvsem Haris Kadrić, o katerem smo se razpisali že včeraj. Tarča Anderlechta se je namreč podpisala kar pod tri zadetke, toda Kadrić dejansko ni bil edini, ki je opozoril nase. To bi lahko brez kančka dvoma dejali tudi za vratarja gorenjskega kluba, mladi Lazar Miković je namreč postregel z naravnost osupljivo obrambo.

Že res, da je ob prvem strelu Ljubljančanov posredoval zelo slabo, saj je žogo le odbil predse. S tem je tekmecu omogočil, da je do strela prišel iz neposredne bližine. Toda sledilo je nekaj, kar je osupnilo vse na stadionu v Spodnji Šiški. Miković je namreč strel z enega metra - ubranil! In to kako, iztegnil je nogo in poskrbel, da je žoga namesto v mrežo zletela čez prečko.



Zgodba šele 20-letnega nogometaša iz Srbije je sicer sila zanimiva. Pred časom ga je namreč preizkušal celo turški velikan Galatasaray, toda nato ga je pot iz Carigrada odpeljala v gorenjsko prestolnico. Toda ob prestopu so pri Zarici tedaj zapisali, da je Miković "pod kontrolo skoraj zagotovo bodočega prvoligaša Mure iz Murske Sobote". Bo torej v prihodnje branil v Prekmurju? Po tej obrambi se ga navijači Mure zagotovo ne bi branili ...

Posnetek čudežne obrambe se začne pri 0:56.

Članki iz rubrike