Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.05.2018 10:31:19
Deli članek:

BOMBA iz Liverpoola: Redsi so si že zagotovili VELIKO POLETNO OKREPITEV, želja je še ZVEZDNIK BARCELONE!

Profimedia

Pri Liverpoolu ne razmišljajo samo o finalu lige prvakov, temveč tudi o sestavi moštva za naslednjo sezono.

Redsi so z uvrstitvijo v finale najmočnejšega klubskega tekmovanja že zaslužili dobrih 50 milijonov evrov, poleg tega jim je ostalo še 160 milijonov od prodaje Philippeja Coutinha, tako da bodo v poletnem prestopnem roku lahko počeli, kar se jim bo zahotelo.

Vendar pa nikakor ne mislijo čakati do zadnjega, tako da so si po poročanju francoskih medijev že zagotovili prvo okrepitev. Čez nekaj mesecev se bo tako na kultni Anfield preselil Nabil Fekir. Štiriindvajsetletni napadalno usmerjeni vezist je za Lyon v tej sezoni na 37 tekmah v vseh tekmovanjih zabil 22 golov ter ob tem prispeval še sedem podaj.

Zaradi dobrih iger pa se je zanj začelo zanimati kar nekaj evropskih velikanov, govorilo se je tudi o prestopu v madridski Real, saj je bil Zinedine Zidane navdušen nad fantovimi predstavami. "Nabil je izjemen nogometaš, s svojim tehničnim znanjem me je navdušil," je dejal strateg Reala.

Očitno pa je Liverpool prehitel vse in si njegove usluge zagotovil v zameno za 70 milijonov evrov. Fekir ima z Lyonom podpisano pogodo do poletja 2020, z angleškim klubom naj bi se dogovoril za petletno sodelovanje. Z njim naj bi v klub prišel tudi brat Yassin, 21-letni krilni napadalec, ki igra za drugo ekipo Lyona.

"Nimam komentarja. Vedno tako odgovorim, ko me vparašte o prestopih," je po nedeljskem porazu s Chelseajem povedal trener Jürgen Klopp.

Naj spomnimo, da je Liverpool za poletje že dogovorjen o prestopu Nabyja Keite iz Leipziga, ki bo Angleže stal 65 milijonov evrov. Prav tako pa se govori, da želi Klopp iz Barcelone pripeljati tudi Ousmaneja Dembeleja. Če se slednje res zgodi, potem bi še bolj glasna postala namigovanja, da se bo Mohamed Salah preselil v Real.

Galerija