Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 06.05.2018 15:34:57

Olimpiji in Mariboru EVROPSKI VELIKAN pred nosom 'KRADE' nadarjenega napadalca: Slovenski najstnik pred SANJSKIM prestopom!

NK Bravo
Klub zvenečega imena se je ogrel za nadarjenega slovenskega mladca.

V 2. SNL se kali nogometaš, ki - kot znajo povedati poznavalci - obeta veliko. Haris Kadrić je član Brava, pri devetnajstih pa je že pomemben člen članske ekipe. Ob tem je zanimivo, da je 18-letnik v tej sezoni igral tudi v mladinski ligi, v kateri je za Ljubljančane zabil 11 golov na 16 tekmah. Strelsko je učinkovit tudi v članski ligi, za Bravo je dosegel devet golov na osemnajstih tekmah, nedolgo tega je dvakrat zatresel tudi mrežo Mure iz Murske Sobote.


Številne dobre predstave so glas o njem ponesle vse do Belgije. Kot poročajo tuji mediji, se je Kadrić znašel na seznamu želja velikana Anderlechta, najtrofejnejšega belgijskega kluba vseh časov. Vijoličasti so pečat že pustili tudi v Evropi, saj so dvakrat osvojili pokal pokalnih zmagovalcev, enkrat pokal Uefa, dvakrat tudi evropski superpokal. Pri Anderlechtu naj bi za Kadrića že pripravili triletno pogodbo, ostale (finančne) podrobnosti morebitnega prestopa za zdaj ostajajo neznanka.

Ob tem se kakopak poraja vprašanje, ali je fant iz Velenja, ki je kariero začel pri Rudarju, morda v zadnjem času zbudil tudi zanimanje kakšnega od slovenskih klubov. Ga ga je opazil Anderlecht, potem bržčas ne bi bilo preveliko presenečenje, če bi se okrog njega smukali tudi Maribor, Olimpija, morda tudi Domžale in še kdo. Toda tekmovati s klubom, kakršen je Anderlecht, vendarle ni ravno mačji kašelj ...

Članki iz rubrike