tajda lekše Odkrito.si

Se je voditeljica na TV Slovenija dokončno ...

Shannon Hathaway Svet24.si

Mama ga je zalotila golega z učiteljico

tornado Svet24.si

Lahko uničujoče tornade pričakujemo tudi v ...

stari trg pri ložu Svet24.si

Župnika prebunkal, ker mu je posilil soprogo?

Justin Bieber Najstnica.si

Se je Justin Bieber vrnil k še enemu nekdanjemu ...

uvodna Petisvet

Očka, ne bo me več k tebi

blaz svab 2 ap Njena.si

Huda bolezen Blaža Švaba: kaj se dogaja z ...

nu
nu
27 12.11.2017 12:33:58

Kapetan Maribora Marcos Tavares s ciničnim nasmeškom ODLOČNO obtožil Olimpijo: To, kar smo videli, ni ...

Drago Wernig - TAKA
Dvoboja med Olimpijo in Mariborom ni bilo konec po zadnjem sodnikovem žvižgu glavnega sodnika Roberta Ponisa, pač pa je potekal tudi v sobi za novinarske konference na največjem slovenskem stadionu.

Tam sta se 'udarila' kapetan Maribora Marcos Tavares in vratar Olimpije Aljaž Ivačič, ki se nikakor nista strinjala okrog situacije pri prvem zadetku zeleno-belih. Spomnimo, Ljubljančani so gol dosegli po veliki napaki Matka Obradovića, ki je katastrofalno posredoval po strelu Dina Štigleca, odbito žogo pa je v mrežo iz neposredne bližine potisnil Issah Abass.

Mariborčani so po prvem prejetem zadetku protestirali pri Robertu Ponisu, ker Ljubljančani niso poslali žoge v avt, ko je na tleh ostal ležati Aleks Pihler, pač pa so nadaljevali z akcijo in zabili vodilni zadetek. Tudi po koncu tekme je tekla beseda o fairplayju in o tem, ali bi nemara morali nogometaši Olimpije vseeno žogo poslati iz igre.

"Mislim, da igralec, ki je ležal na tleh, ni imel bistvenega vpliva na igro. Bil je za žogo, tako da mislim, da ni vplival na naš dosežen gol oziroma na njihov prejet," je po dvoboju na druženju z novinarji zatrdil Aljaž Ivačič.

Mariborski kapetan Marcos Tavares se je na odgovor svojega mlajšega tekmeca samo cinično nasmehnil. In dejal: "Jaz mislim da v tej akciji pač nismo videli fairplayja. To je to."

Članki iz rubrike