bencin Svet24.si

Nič več spreminjanja cen bencina na 14 dni?

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

1715359556-dsc04278-1715359333876 Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za ...

1711367003-dsc04094-1711366985898 (1) Reporter.si

Piše se leto 2025, za predsednika SDS kandidira ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okrevanje v ‘raju’

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
0 12.11.2017 10:55:01

VELIKO RAZKRITJE: Griezmann zapušča Atletico, ZNAN tudi klub! (foto)

Reuters
Nedolgo tega je bil Antoine Griezmann v očeh navijačev madridskega Atletica velik junak.

Poleti, ko je bilo veliko govora o tem, da bo zapustil klub, se je odločil ostati v Madridu. Svojo odločitev je utemeljil na način, da ga ne more zapustiti, ko pa se je znašel v tako neprijetni situaciji. Pri tem je jasno mislil na to, da je bil Atletico kaznovan s prepovedjo registracije novih igralcev. Rekel je, da v takem trenutku klubu preprosto ne more obrniti hrbta.

Toda francoski napadalec je v zadnjem času v drugačnem položaju. Po poročanju španskega tabloida Don Balon naj bi njegovi soigralci izgubljali potrpljenje z njim. Odkar je podpisal novo pogodbo, v kateri se je njegova odškodnina znižala na sto milijonov evrov, kaže povsem drugačen obraz. Kar nekaj igralcev je že izrazilo željo, da zapusti klub, vse v želji, da ne bi dokončno porušil harmonije v ekipi.

Zdaj pa je postalo že skoraj povsem jasno, da se jim bo želja uresničila. Griezmann bo očitno zapustil rdeče-bele, znana pa je tudi njegova naslednja destinacija.

Za 'razkritje' je poskrbel kar nogometašev brat Theo, ki je na svojem twitter profilu objavil fotografijo stadiona Old Trafford. Samo nekaj minut pozneje pa je 'čivk' izbrisal. Vendar je z njim seveda dvignil veliko prahu in najverjetneje kar napovedal Antoinov naslednji korak v karieri.

Pri Atleticu imajo že pripravljeno zamenjavo zanj, saj bo januarja pravico nastopa za njih dobil Diego Costa, zelo dobro pa jim bo prišel tudi denar, ki ga bodo dobili z Griezmannovo prodajo.

griezmann twit
twitter

Članki iz rubrike