mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1) Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
2 12.11.2017 11:42:09

Zadetek Abassa, Štigleca ali celo AVTOGOL nespretnega OBRADOVIĆA? Posnetek je zelo zanimiv in vam bo DAL MISLITI ... (video)

Grega Wernig
Ste pomislili na to, da Olimpije proti Mariboru sploh ni popeljal v vodstvo Ganski napadalec.

Že ob živi sliki je bilo videti, kot da Olimpija sploh ne bi potrebovala, da je v 10. minuti žogo v mrežo porinil Issah Abass. Ob ogledu posnetkov pa smo še bližje ugotovitvi, da je šlo za avtogol mariborskega rezervnega (in v pokalu prvega) vratarja Matka Obradovića. Oziroma za zadetek Dina Štigleca, če upoštevamo, da je njegov originalni strel vsekakor šel v okvir vrat. Obradovič je namreč posredoval tako zelo nespretno, da je prav mogoče, da ni samo dal idealne priložnosti Abassu, temveč je celo že pred tem spravil žogo v mrežo.

Štiglec je streljal s kakih 20 metrov, streljal je precej slabo, ob strelu mu je celo spodrsnilo. A prav mogoče je, da je bil on tisti, ki je dosegel prvi zadetek Olimpije. Obradović je namreč žogo lovil, ta mu je ušla in videti je, kot da je s celotnim obsegom prečkala črto. Posnetka iz kota, ki bi to razkril nedvoumno, sicer ni, toda zadnji pokazani kot v spodnjem posnetku precej jasno govori o zadetku Štigleca. No, ali pa o avtogolu Obradovića, če imamo njegovo posredovanje za odločilno.

Akcijo in posnetke strela ter posredovanja v spodnjem videu najdete pri 9:25, tako da se lahko sami odločite, komu bi bilo treba pisati zadetek. Štiglecu? Obradoviću? Ali, če žoga ni prečkala črte in jo je v gol res zabil šele on, Abassu? Presodite ...  

Članki iz rubrike