Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
23.10.2024 06:21:41
Deli članek:

Elšnik zelo iskreno o tem, kaj si misli o novem hudem porazu v ligi prvakov

Profimedia

Crvena zvezda je s slovenskim reprezentantom Timijem Maxom Elšnikom doživela nov zelo boleč poraz.

Med tistimi, ki torkovih tekem v najelitnejšem klubskem tekmovanju ne bodo ohranili v najlepšem spominu, sta prav gotovo slovenska reprezentanta Timi Max Elšnik in Vanja Drkušić. Slednjega sicer ni bilo niti na igrišču niti skupaj z ekipo, saj je zaradi poškodbe ostal v Beogradu in se pripravlja na vrnitev, je pa bilo toliko bolj boleče za nekdanjega kapetana Olimpije. 

Ko je beograjski velikan nekoliko nesrečno izgubil na prvi tekmi z Benfico, si nihče ni mogel predstavljati, kaj bo sledilo. In sledili sta dve zelo boleči zaušnici. Najprej jih je s 4:0 premagal Inter, zdaj pa so z 1:5 izgubili z Monacom in so na repu lestvice lige prvakov. Za nameček v naslednjem krogu (v sredo, 6. novembra ob 21.00) v goste prihaja nihče drug kot slovita Barcelona. 

Po tekmi v kneževini je bil med najbolj razočaranimi slovenski vezist Timi Max Elšnik, ki je odigral celotno tekmo. Razkril je, da je bila to ena od najtežjih tekem, ki jih je odigral. "To je bila ena od fizično najtežjih tekem v karieri, čeprav smo to tudi pričakovali, ko smo se pripravljali. Tako je tudi bilo, bili so zelo agresivni, mi pa smo imeli veliko težav v igri, ko se nismo držali dogovorjenega načrta. Gol, ki smo ga prejeli v končnici prvega polčasa, nas je malo vrgel iz ritma. Če bi rezultat po 45 minutah ostal nespremenjen, bi v nadaljevanju zaigrali veliko lažje," je uvodoma povedal Elšnik in dodal: "V drugem delu smo veliko grešili pri podajah, izgubljali smo žogo 30 metrov od našega gola. Prav tako nas je pretresla poškodba Duarteja, ne vem, kako bi bili videti z njim, a nam je vse skupaj spremenilo načrte. Na koncu je bilo še nekaj poškodb, padla nam je koncentracija, a se to ne sme dogajati."