Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
19.08.2024 10:39:21
Deli članek:

Slovenec zablestel na enem najbolj kultnih stadionov na svetu, nato so ga brutalno okradli! (video)

Kakšen večer je za občasnim slovenskim reprezentantom Andresom Vombergarjem.

Nekdanji napadalec Olimpije Andres Vombergar se je po vmesni epizodi v Združenih arabskih emiratih pri klubu Ittihad Kalba vrnil nazaj v San Lorenzo, kjer so ga fanatični navijači tega argentinskega velikana seveda pričakali odprtih rok. Popularni Vombi je pač ljubljenec navijačev zaradi svoje srčnosti, pa tudi zaradi golov, ki jih je zabil v svojem prvem mandatu. In tudi svojega drugega je začel na fantastičen način. 

S svojim San Lorenzom je Vombergar gostoval na sloviti La Bomboneri, stadionu Boce Juniors in zabil svoj prvi prvenstveni gol v novi sezoni. Občasni slovenski reprezentant je San Lorenzo popeljal v vodstvo z 1:0 z enajstmetrovke (ki jo je sam tudi priboril), nato pa bi v prvem polčasu pri izidu 1:0 moral izsiliti še drugo najstrožjo kazen v korist svojega moštva, toda piščalka glavnega delivca pravice je nerazumljivo ostala nema. Kdo ve, kako bi se tekma končala, če bi San Lorenzo po prvem polčasu vodil z 2:0. Tako je bilo zgolj 1:0 v korist gostov, domačini pa so v drugem delu pripravili preobrat in slavili s 3:2. 

Gol Vombergarja, nedosojeno najstrožjo kazen in vse zanimive dogodke iz tekme Boca Juniors - San Lorenzo, si lahko ogledate v priloženem videoposnetku ...