Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

slovenija hokej iihf Ekipa24.si

Cilj izpolnjen! Slovenija se je spet vrnila med ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

nu
nu
1 05.11.2023 12:25:42

Uh, kako si ga je privoščila Mia! Šporar zgrešil penal, glejte, kaj bosta zdaj počela doma!

Andraž Šporar se je znova vpisal med strelce, v zaključku tekme pa je zgrešil najstrožjo kazen, ki na njegovo srečo ni vplivala na končni uspeh.

Grški velikan Panathinaikos bo po tekmah 10. kroga grškega prvenstva ostal na vrhu lestvice, zadnje tri točke je osvojil v soboto na gostovanju pri Lamii. Panathinaikos se je v 83. minuti in pri izidu 1:1 znašel v precejšnjih težavah, saj je bil zaradi drugega rumenega kartona izključen Willian Arao, na srečo gostov pa je že nekaj minut po izključitvi na sceno stopil Andraž Šporar, ki je po podaji Bernarda zadel za 2:1.

Slovenski reprezentant je imel v deveti minuti sodnikovega dodatka še eno priložnost za zadetek, a je slabo izvedel najstrožjo kazen, žoga je poletela visoko prek prečke. Kmalu za tem je sodnik odpiskal konec tekme, gostje pa so odnesli domov vse tri točke.

Dvoboj je kot kaže spremljala tudi Šporarjeva izbranka, ki se ni mogla zadržati, da ne bi komentirala Šporarjevega zgrešenega penala. Ko je na Instagramu objavil fotografijo s tekme in se veselil zmage, je njegova Mia pod njo šaljivo zapisala: "Penale bova pa doma natrenirala." 

mia sporar

Članki iz rubrike