baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

katarina braniselj Lady

Pobegnil s kraja nesreče

Marine Le Pen Necenzurirano

Populistična desnica nima rešitev, ker jih ni ...

matjaz han pl Reporter.si

Od političnih floskul se ne da živeti, je ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Tanja Žagar Njena.si

Tanja Žagar hvaležna za vso podporo po novici, ...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
1 05.11.2023 07:50:46

Zmaji v gosteh brez močnega aduta, ki opozarja Celjane in pravi: Ne glede na to, ali smo fantje ...

Martin Metelko
Neprepričljivo Olimpijo čaka nova pomembna preizkušnja v domačem prvenstvu.

Aktualni državni prvaki bodo v nedeljo ob 15. uri gostovali na Stadionu Z’dežele. Celjani so v izjemni formi, v primeru zmage pa bi Olimpiji pobegnili že za 11 točk. V taboru Olimpije se zavedajo, da je ta dvoboj še kako pomemben.

"Čaka nas zelo pomembna tekma! Napoved je preprosta. Potrebujemo zmago, saj želimo zmanjšati zaostanek za vodilnim. Pričakujem zelo težko, a obenem zanimivo srečanje z dvema ekipama, ki napadata in želita zadeti," je za spletno stran zmajev uvodoma dejal Agustin Doffo.



Strateg Zoran Zeljković na Argentinca ne bo mogel računati zaradi rumenih kartonov. Doffo je zaradi tega razumljivo razočaran, vendar pristaše zeleno-belih lahko veseli njegovo počutje po nedavni poškodbi: "Dobro se počutim. Imel sem težave s hrbtom, zato sem izpustil nekaj tekem. Šlo je za neprijetne bolečine, zdaj pa se počutim odlično. Treniram brez težav. Mislim, da v prihodnje s tem ne bo zapletov. Zagotovo mi je žal, da ekipi ne bom mogel pomagati v Celju, a kljub temu bom zraven. Na domačih in gostujočih tekmah se podpiramo ne glede na to, ali smo fantje poškodovani, kaznovani oziroma izven moštva. Vsi držimo skupaj. Tako bo tudi tokrat."

Nogometaši Olimpije so pred dnevi prišli do pokalnega napredovanja, takoj po Celju v Stožice prihaja Klaksvik. Doffo o tem, kako trenutno razmišlja slačilnica pravi: "Nov trener, nove ideje. S soigralci se moramo čim hitreje prilagoditi. Tekem je veliko in v nogometu si vsi želijo zmage. Trenutno nam ne uspeva najbolje, toda vemo, da zmoremo več. Pomembno je biti potrpežljiv. Verjeti moramo v dobre stvari. V tem trenutku je torej zmaga najpomembnejša stvar od vsega. To potrebujemo za nadaljnji boj na vrhu. Vsi v ekipi se dobro zavedamo pomena nedeljske tekme. Upam, da bomo znova imeli tudi pravo podporo s tribun."

Značke: doffo, olimpija

Članki iz rubrike