nevihta, šiška Svet24.si

Foto: To so posledice bliskovite lokalne nevihte v...

katarina braniselj Lady

Pobegnil s kraja nesreče

Marine Le Pen Necenzurirano

Populistična desnica nima rešitev, ker jih ni ...

matjaz han pl Reporter.si

Od političnih floskul se ne da živeti, je ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

\"V mojem srcu ima posebno mesto, saj gre za eno meni najljubših stvaritev Revija Stop

Znani obrazi o najljubših poletnih melodijah

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 05.11.2023 09:50:57

Rael in Mbappe sredi pogajanj?! Madridčani prekinili molk in razkrili, kaj se dogaja!

Profimedia
Bliža se leto 2024, s tem pa tudi vroče dogajanje okoli Kyliana Mbappeja.

Kakšna bo prihodnost enega najbolj znanih nogometašev na svetu? Bliža se zimski prestopni rok, s tem pa tudi trenutek, ko se bodo lahko ekipe tudi uradno začele pogovarjati in pogajati s francoskim čudežnim dečkom Kylianom Mbappejem. Slednjemu namreč poleti 2024 poteče pogodba s PSG-jem, pol leta pred iztekom pa že lahko sklene klub s svojim naslednjim klubom ali pa podaljša z aktualnim.


Vse več je prepričanih, da bo po 7 letih odkorakal iz Pariza, najverjetnejša naslednja destinacija pa madridski Real. Madridčani so ga želeli že pred dvema sezonama, ko se je nato odločil za podaljšanje pogodbe s pariškim velikanom, po pisanju številnih tujih medijev pa ga spet snubijo. Pogovori naj bi že potekali, vodstvo Reala naj bi že potrkalo na vrata francoskega zvezdnika in mu predstavilo idejo o sodelovanju, kar pa v tem trenutku kakopak še ni dovoljeno.

V javnosti se je dvignilo precej prahu, vse skupaj pa je prišlo tako daleč, da se je bil prisiljen odzvati kraljevi klub. In vse skupaj kategorično zanikal. "Zadnje informacije o pogajanju med Kylianom Mbappejem in Realom, ki so jih v javnost spravili različni mediji, niso resnične. Nobenih pogajanj ni, ne pogajamo se z nobenim članom PSG-ja," so sporočili iz Madrida.

Značke: mbappe, real

Članki iz rubrike