Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 19.03.2023 12:04:44

Trenutek tekme! Atletico presenetil celo navijače, to so počeli soigralci Jana Oblaka! (video)

Profimedia
Nogometaši Atletico Madrida so podaljšali serijo odličnih rezultatov po svetovnem prvenstvu v Katarju. V španskem prvenstvu na zadnjih enajstih tekmah še niso izgubili; v soboto so v 26. krogu na domačem stadionu Metropolitano premagali Valencio s 3:0.

Atletico Madrid je po 18. decembru, ko se je v Dohi končalo SP, vpisal osem zmag in tri neodločene izide. Hkrati je od septembra, brez upoštevanja obračuna z Barcelono v začetku januarja, že devet tekem neporažen na svojem stadionu - šest zmag, trije remiji.

S petnajsto zmago se je Atletico Madrid učvrstil na tretjem mestu LaLige oziroma se približal drugouvrščenemu Real Madridu na pet točk.

Slednji bo v nedeljo ob 21. uri gostoval na Camp Nouu pri Barceloni, ki ima ob tekmi manj štirinajst točk več od Atletica.


Za Los Colchonerose so zadeli Antoine Griezmann (23.), Yannick Carrasco (48.) in Thomas Lemar (67.), trenutek tekme pa se je po mnenju številnih zgodil v 20. minuti. Takrat so gostitelji s kratkimi podajami popolnoma izigrali strnjeno obrambo Valencie, za piko na i pa je manjkal zadetek Memphisa Depayja.

Jan Oblak je branil vseh 90 minut. Enkrat je moral po žogo v mrežo, vendar je bil zadetek Huga Dura v prvem polčasu po ogledu video posnetka razveljavljen zaradi predhodnega prekrška.

Ločan je osemnajstič v sezoni oziroma na 42 tekmah v vseh tekmovanjih, vključno s prijateljskimi srečanji na začetku sezone, ohranil mrežo nedotaknjeno.

Če se vam posnetek spodaj ne prikaže, potem si ga lahko ogledate tudi na TEJ POVEZAVI.

Značke: oblak, atletico

Članki iz rubrike