favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

rb
rb
0 13.01.2022 11:42:31

Jasmin Kurtić BLESTI, največ pa razkriva ZAPRAVLJENI 'PENAL' (video)

Profimedia
Slovenski reprezentant je v izjemni formi.

Nogometaši Paoka so se v 16. krogu grškega prvenstva veselili 10. zmage (in četrte zaporedne), s katero so se utrdili na tretjem mestu na lestvici, toda zaostanek za vrhom je precejšen, Olympiacos ima na prvem mestu 11 točk naskoka.

Črno-beli iz Soluna so na svojem stadionu z 2:0 ugnali Panetolikos, eden od osrednjih akterjev obračuna pa je bil znova Jasmin Kurtić, ki je tudi v novo leto vstopil v izjemni formi. Začetek ni bil obetaven, v 10. minuti ni realiziral najstrožje kazni, po slabe pol ure igre pa je sodnik znova pokazal na belo točko. V takšnih primerih se trenerji pogosto odločijo za drugega izvajalca, nekateri igralci se sami umaknejo komu drugemu, za slovenskega reprezentanta to ne velja. Razvan Lucescu mu neizmerno zaupa in tudi samozavest Belokranjca ni vprašljiva, zato je znova prevzel odgovornost, kar hkrati zelo nazorno razkriva tudi njegov status v ekipi. V drugo je bil uspešen, zadel je za vodstvo z 1:0, končni izid je v izdihljajih dvoboja postavil Leo Jaba.

Jasmin Kurtić je dosegel že 10. gol v dozdajšnjem delu prvenstva in si skupaj s Tomom van Weertom deli prvo mesto na lestvici strelcev. Česa takega si ob njegovem prihodu v Grčijo ni drznil napovedati nihče, do zdaj v nobeni ekipi v eni sezoni ni dosegel več kot šest zadetkov.

Članki iz rubrike