krek Svet24.si

Krek je vzrok za nizko precepljenost našel v ...

Robert Golob Svet24.si

Golob odločno zavrnil možnost sodelovanja z ...

sergej racman Svet24.si

Grozi mu dolgoletni zapor, z igralnico pa služi ...

milan kucan pl2 Reporter.si

Milan Kučan: V zgodbo o malem in hudobnem palčku...

dražgoše Necenzurirano

Resnica o Dražgoški bitki #kolumna

pavec Njena.si

Hčerka Janija Pavca skočila v pevske vode

doncic  1 Ekipa24.si

Dončić ukradel žogo, zadel in postal TARČA ...

nu
nu
39 13.01.2022 10:36:28

ŠOK! Olimpija PREČRTALA še enega LJUBLJENCA NAVIJAČEV! Noro - dejali so mu, naj si ...

Po Nejcu Vidmarju so (poleg številnih manj vidnih odpisancev) pokazali vrata tudi Tomislavu Tomiću.

Po naših informacijah je med tistimi, na katere strokovno vodstvo ne računa več, tudi Tomislav Tomić. Časi, ko je bil standardni član začetne enajsterice in eden od nosilcev ekipe (v jesenskem delu prvenstva je zbral 17 nastopov), so očitno mimo. In takšne signale je dobil tudi od klubskih mož ... Iz zanesljivega vira smo dobili namig; pred 31-letnega vezista resda niso prišli v želji, da bi se dogovorili za prekinitev pogodbe, a so mu dali jasno vedeti, da bo po prihodih Marina Pilja in Roberta Mudražije bržčas igral zelo malo.

Na bolj mehak način so mu dejali, naj si poskuša leto in pol pred iztekom pogodbe poiskati nove delodajalce. Da bi se rešili njegove plače, so mu pri tem bojda ponudili pomoč in omenili možnost odhoda v Iran. Izkušeni vezist je nato menda res dočakal telefonski klic, ki je podkrepil takšno napoved, toda pogovora naj bi bilo hitro konec. Stališče Tomislava Tomića je zelo jasno. Igranje v Iranu ga ne zanima, rad bi ostal v Ljubljani, kjer se počuti odlično in pripravljen se je »krvavo« boriti za svoje mesto v moštvu.

Zanimivo bo videti, kaj se bo dogajalo v prihodnjih dneh, zmaji pa naj bi si prizadevali pogodbo prekiniti še z Vitjo Valenčičem, ki okreva po hudi poškodbi kolena, in mladim Lunom Bončino, za katerega se je pred dnevi zdelo, da bo odšel na posodo.

VEČ O KAR VIHARNEM DOGAJANJU PRI OLIMPIJI V DANAŠNJI TISKANI ŠTEVILKI EKIPE SN.

Značke: tomić, olimpija

Članki iz rubrike