Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

rb
rb
8 12.01.2022 19:59:51

Tudi to je napoved IVANOVIĆEVEGA PRIHODA! Močno ime ZAPUSTILO Ljudski vrt

alesfevzer.com
Sedemindvajsetletni krilni napadalec zamenjal klubske barve.

Navijače Maribora je kakopak vznemirila informacija, da je blizu prihoda v Ljudski vrt nekdanji ljubljenec navijačev Olimpije Đorđe Ivanović. Vijoličasti zveneče okrepitve še niso potrdili, a po naših informacijah ni nikakršnega dvoma, da si bo 26-letni Srb s statusom posojenega igralca Šahtjorja iz Soligorska nadel dres 15-kratnih prvakov.

To pa na nek način razkriva tudi naslednja kadrovska poteza Štajercev. Novim izzivom naproti se odpravlja Rudi Požeg Vancaš, ki bo kariero nadaljeval v ukrajinskem prvoligašu Černomorec Odesa, prva izbira na krilnem položaju bo Đorđe Ivanović.

"Po napovedih je namen čim hitreje sestaviti kadrovski mozaik za nadaljevanje sezone, a hkrati pripravljamo tudi dolgoročnejše načrte. Naše vrste zapušča Rudi Požeg Vancaš. Pogodba, ki bi potekla ob koncu sezone, je sporazumno prekinjena. Obojestransko smo prišli do dogovora o zaključku sodelovanja. Glede na korektnost in profesionalen odnos med celotnim obdobjem se Rudiju zahvaljujemo za prispevek v dveh letih in pol skupnega sodelovanja mu ter želimo obilo sreče na nadaljnji poti v tujini, kar je bila tudi njegova želja, ki jo je izrazil ob iskanju novega izziva," je pojasnil športni direktor Marko Šuler.
"Vesel sem, da sem bil del največjega kluba v svoji državi. Zahvaljujem se vsem v klubu, v teh dveh letih in pol sem se imel zelo lepo. Družinski, a profesionalni odnosi, s spoštovanjem in podporo res krasijo ta klub. Vsem želim veliko zdravja, sreče in čim več zmag tudi v prihodnje, na vseh področjih. Vsak igralec, ki med kariero obleče dres Maribora, pomni to obdobje kot res nekaj posebnega, kar ti ostane za zmeraj v spominu. Navijači, hvala tudi vam za podporo, ostanite še naprej motor kluba," pa se je odzval Rudi Požeg Vancaš, ki je v vijoličastem zbral 93 nastopov in dosegel 17 golov.

Članki iz rubrike