cesta dveh cesarjev, ljubljana, požar, ogenj Svet24.si

FOTO: Požar v Ljubljani na približno 500 ...

Gora K2 Svet24.si

Sin očeta pokopal na gori K2

motorist, čelada, motor Svet24.si

V Lokovici po trčenju umrl motorist

janez jansa franci matoz bobo 2 Reporter.si

Če pade Janševa vlada, bo Franci Matoz na vrhu ...

janez-janša, sds Necenzurirano

Inšpektorji nad SDS zaradi tabora v Bovcu #foto

Hajdi Korošec Odkrito.si

Hajdi Korošec zgoraj brez

Matevž Derenda 1 Odkrito.si

MATEVŽ DERENDA: Najbolj srečen je na odru

rb
rb
1 08.05.2021 10:18:01

MILE AĆIMOVIĆ spremlja SKRIVNOSTNEGA slovenskega upa, spremljajo ga tudi TURKI, NEMCI in ITALIJANI

Pred dvema letoma se je odločil za odhod v tujino.

Lahko bi ga imenovali tudi slovenski skrivnostni up. Nikoli ni zaigral med elito na sončni strani Alp, dokazoval se je tudi v nižjih ligah, nakar se je odločil za drugačno pot, da bi opozoril nase. In Aljaž Casar je pred slabima dvema letoma presenetil s selitvijo na avstrijsko prvoligaško prizorišče.

Otrok Mure, ki se je dokazoval tudi v mlajših selekcijah Maribora, v Fazaneriji ni dočakal debija v prvi ekipi, vmes je igralne minute v članski konkurenci nabiral v tretjeligaški druščini v dresu Rakičana in Odrancev. Ampak to ni zadovoljilo njegovih ambicij in odločil se je, da se bo preizkusil v tujini. Prepričal je oglednike Altacha, kjer se je najprej dokazoval v mladem moštvu, kmalu pa opozoril nase v tolikšni meri, da se je pridružil udarni zasedbi. In postal njen stalni član, trener Damir Canadi mu zaupa, doslej je 20-letni vezist, ki ga spremlja tudi selektor mlade slovenske reprezentance Mile Aćimović, med elito pri severnih sosedih zbral 20 nastopov in se enkrat vpisal med strelce.
S svojimi igrami je marsikoga presenetil in izzval zanimanje marsikaterega kluba. Informacije iz soseščine tako pravijo, da naj bi bil tarča enega od turških prvoligašev, prav tako menda obstaja možnost, da bi se poleti preselil v Nemčijo ali Italijo, toda zadnjo besedo bodo vendarle imeli vodilni možje Altacha, ki je trenutno na 10. mestu na lestvici oziroma na četrtem v ligi za obstanek. Aljaž Casar je namreč ob prihodu podpisal dveletno pogodbo z možnostjo podaljšanja sodelovanja, ki jo bodo njegovi delodajalci glede na trenutne razmere skoraj gotovo potrdili.

casar aljaz

Članki iz rubrike