Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
2 01.08.2020 18:53:14

Nogometni svet je PONOREL: Za Messija je pripravljenih 260 milijionov evrov!

Reuters
Že nekaj časa se ugiba o tem, ali bo Lionel Messi vendarle zapustil Barcelono.

Izjemnemu Argentincu se pogodba s katalonskim klubom izteče naslednje poletje. Vse glasnejša pa so namigovanja, da bo po koncu Messi zapustil Camp Nou.

Seveda bi si ga v svojih vrstah želeli vsi, toda kdo bi ga lahko ujel. Jasno je, da je letošnje leto zaradi pandemije novega koronavirusa zelo posebno, kar se bo videlo tudi na nogometni tržnici. Številni klubi so se znašli v velikih finančnih težavah, med njimi je tudi Barcelona.


Katalonci iščejo načine, da bi se lahko okrepili, a stanje je daleč od želenega. Vzdušje v klubu je na nizki ravni, nič čudnega, ko pa je Real pred nosom odnesel naslov prvaka. Forma moštva je slaba in tudi Lionel Messi je razočaran. Še več, rekel je, da bo Barca izpadla v ligi prvakov, da jo bo izločil Napoli, če se stvari ne spremenijo.

Poleg tega ga teži, ker klub ni našel zamenjave za Xavija in Neymarja, kar se še vedno pozna. No, tu pa v zgodbo pride Inter, oziroma njegov sponzor Suning. Pri slednjem želijo izkoristiti nastali položaj in Messija (končno) obleči v črno-modri dres.

Pri La Gazzetti dello Sport pravijo, da je Suning za ta prestop pripravljen odšteti 260 milijonov evrov, pri čemer bi Messiju ponudil 'mastno' štiriletno pogodbo. Ta bi mu na leto torej navrgla neverjetnih 65 milijonov. Vse skupaj pa naj bi se zgodilo naslednje poletje, ko bi bil Messi prost. Če ne bo prej podaljšal sodelovanja z Barcelono, seveda ...

Članki iz rubrike