Konoplja Svet24.si

Konoplja zmore dekontaminirati zemljo, onesnaženo...

bakren žleb Svet24.si

Nepridipravi ukradli žlebove z mrliške vežice

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
1 31.05.2020 11:17:47

NORO RAZKRITJE! Glejte, Iličić SE MASAKRIRA! Kako? Zakaj? O teh besedah govori VSA ITALIJA!

Reuters
Po besedah trenerja Atalante slovenski zvezdnik tako motiviran še ni bil.

Nogometaši že nestrpno pričakujejo nadaljevanje elitnega italijanskega prvenstva, ki ga je za kar nekaj tednov prekinila pandemija koronavirusa. Zdi se, da v Italiji ni več čutiti straha in negotovosti, tudi tam se vrača upanje in optimizem. O tem je ne nazadnje spregovoril tudi trener Atalante, Gian Piero Gasperini pa se je v pogovoru za italijanske medije dotaknil tudi svojega varovanca, ki je bil tik pred prekinitvijo eden najbolj vročih evropskih nogometašev. Slovenski reprezentant Josip Iličić se je za piko na i na svoji zadnji tekmi pred prekinitvijo podpisal pod štiri zadetke, v ligi prvakov je moč Slovenca občutila Valencia. Se je Slovenec v vsem tem času kaj ohladil? Če gre soditi po besedah Gasperinija, potem bomo tudi v nadaljevanju sezone lahko uživali v predstavah izjemnega Slovenca.

"To leto se je preprosto odločil, da se bo masakriral v našem pripravljalnem taboru. Ne vem, kdo ga je v to prepričal. Zagotovo niso zasluge moje. Je pa zdaj zaradi tega močnejši, bolj odporen in hitreje okreva po vsakem udarcu. Mora se le še malce zrediti in si vsake toliko privoščiti nekaj oddiha," so besede trenerja Atalante, ki močno odmevajo v italijanskih medijih.

Značke: iličić, atalanta

Članki iz rubrike