900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ro
ro
1 31.05.2020 09:20:40

OJOJOJ, kaj počnejo DARE VRŠIČ in soigralci, zapele so tudi PESTI

Aleš Cipot
Koprčani so merili moči s prvoligašem iz Sežane.

"Ne zanima nas stranska vloga. Nočemo le sodelovati, temveč tekmovati, zanimajo nas visoka mesta na lestvici," so na Bonifiki po uvrstitvi oziroma vrnitvi med elito nadvse samozavestni.

Toda o tem, da ima Miran Srebrnič na voljo kakovostno zasedbo, ni nikakršnega dvoma, kar kanarčki v teh dneh dokazujejo tudi na prijateljskih preizkušnjah s prvoligaši. Med tednom so se v odlični podobi predstavili v Ljudskem vrtu, kjer so bili zelo blizu zmage proti Mariboru, svojo moč pa so razkrili tudi v Sežani, kjer so s kar 5:1 (2:1) ugnali domači Tabor, ki ga je spet vodil Mauro Camoranesi, ki se mu je naposled uspelo vrniti iz Argentine.

Dva gola za ekipo z Obale je dosegel Kristijan Meštrić, po enkrat so bili uspešni Dare Vršič, Lovre Čirjak in Rene Šolaja, edini strelec pri Kraševcih je bil Mario Babić.

Manjkalo ni niti vroče krvi, v 34. minuti je bil pri gostiteljih izključen Guy Serge, ki si je privoščil grobo posredovanje na sredini igrišča. Koprčani so 'ponoreli', zanetil se je pravi mali incident, v nekem trenutku so med prerivanjem zapele tudi pesti in potrebnih je bilo kar nekaj minut, da so se strasti spet umirile.

sezana

Članki iz rubrike