mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1) Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 08.04.2020 08:27:18

VROČA Slovenca SKUPAJ pri KRVNIKU velikega Arsenala?!? Zabila 24 golov, zdaj oba na radarju...

Profimedia
Bosta Haris Vučkić in Tim Matavž v naslednji sezoni soigralca, in to kar v Španiji?

Slovenska nogometaša Tim Matavž in Haris Vučkić bosta imela proste roke pri iskanju novega delodajalca, kot poročajo tuji mediji, pa bi napadalca lahko v prihodnje dejansko igral kar za isti klub! Matavž in Vučkić sta bila v tej sezoni strelsko precej navdahnjena. Primorec je Vitesse v prvi nizozemski ligi zabil 13 golov, otrok Domžal se je kot član Twenteja med strelce vpisal 11-krat. To je bilo očitno dovolj, da sta se oba skupaj znašla na seznamu sila zanimivega kluba - Reala iz Zaragoze.

Real Zaragoza ta hip igra v drugi španski ligi, toda zgodovinsko gledano sodi med večje klube v tej državi. Med drugim je bil šestkrat pokalni zmagovalec, zagotovo najodmevnejši trenutek kluba pa se je zgodil leta 1995. Tedaj je Real zaigral v finalu evropskega pokala pokalnih zmagovalcev, tekma v Parizu proti Arsenalu je bila dramatična, da bi bila težko bolj. Nayim jo je v korist Špancev odločil šele v 119. minuti, ko je katastrofalno napako storil vratar tekmečeve ekipe David Seaman. Zdaj je, kot rečeno, realnost Zaragoze druga liga. Toda na lestvici slednje zaseda drugo mesto in obstaja velika verjetnost, da se bo vrnila med elito.

Oba omenjena Slovenca naj bi imela sicer na mizi tudi ponudbe drugih klubov. Že pred časom se je govorilo, da Matavža želi turški Trabzonspor, Vučkić pa tako ali tako sodi med prijetnejše odkritje nizozemske lige. Do aktualne sezone je namreč igral kot napadalni vezist, potem so ga postavili v napad in zadeli v polno. Pričakovati gre, da bo nekdanji član Newcastle Uniteda s pridom izkoristil svojo najboljšo sezono v karieri.

matavz
Profimedia

Članki iz rubrike