Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ba
ba
1 26.03.2020 11:38:11

Je DAMJAN BOHAR ob odhodu iz MARIBORA segel v roko DARKU MILANIČU? Prekmurski SIN VETRA postregel z ISKRENIM odgovorom

Koronavirus je zaustavil odlične igre nekdanjega igralca Mure in Maribora.

Damjan Bohar 'koronteno' preživlja v Lubinu, kjer v samoizolaciji poskuša na različne načine ohranjati primerno telesno pripravljenost. Do prekinitve je blestel v dresu Zaglebia, Prekmurec je med najboljšimi igralci v poljski prvoligaški druščini, seveda pa še vedno podrobno spremlja tudi dogodke v Sloveniji.

V preteklem obdobju je kakopak najbolj odmeval pretres pri Mariboru. Najprej je odšel Darko Milanič, nakar se je poslovil še Zlatko Zahović. "Bil sem tam in vem, kakšni so pritiski. Od Maribora vsi pričakujejo, da bo prvi, da bo dobil vsako tekmo, a to vedno ne gre. Srčno upam, da bodo situacijo rešili čim prej, pripeljali novega trenerja in športnega direktorja. Prepričan sem, da se bodo ustrezno odzvali," je v pogovoru za Večer povedal prekmurski sin vetra in pristavil, da sta nekdanji trener in športni direktor pomembno vplivala na njegovo kariero. Z obema je tudi dobro sodeloval, pred odhodom iz Ljudskega vrta se je nekoliko resda zapletlo tudi s primorskim strokovnjakom, ki ni resneje računal na njegove usluge.

"Globok pečat sta pustila na meni. Zlatko me je pripeljal iz Murske Sobote, ko je klub praktično propadel. Vprašanje je, kam bi šel, boljšega od Maribora zagotovo ne bi mogel najti, o tem sem prepričan. Tudi z Darkom sem imel dober odnos, razen v zadnjega pol leta, ko sem bil na tribuni. Mu pa nisem ničesar zameril. Ko sem odšel na Poljsko, sva se rokovala brez grdih pogledov. Igralec je v nogometu prekratek čas, da bi lahko gojil zamere," razkriva Damjan Bohar.

Članki iz rubrike