ženska vesolje Dobra karma

Sade sati prinaša težavne čase, a se ga ni ...

damjana golavsek Svet24.si

Znani o ... bonih za dopust

B60K5200 Reporter.si

Kliči šefa Udbe na pogovor! Rado Pezdir ...

reportaža Svet24.si

Obisk romskega naselja Brezje pri Novem mestu: Kot...

20200303-00993137 Necenzurirano

Državno podjetje zaposlilo soprogo poslanca SDS

96258281_137418234560540_3818889268535166282_n Odkrito.si

Jelena Karleuša: »V živo sem še lepša!«

miha in pia Njena.si

Čuk Miha spregovoril o poroki

nu
nu
3 26.03.2020 10:22:30

Vse se je zapletlo, ko je Ronaldo odšel ... Oster napad na PORTUGALCA, nekdanji predsednik Juventusa OGORČEN!

Objave Cristiana Ronalda jezijo nekdanjega prvega moža Juventusa.

Nikomur ni lahko v teh časih, številni vrhunski športniki bodo občutili posledice. Tako v individualnih kot ekipnih športih. Klubi čakajo na pozitivne novice v povezavi s pandemijo koronavirusa, nogometaši so v večini primerov doma in v karanteni. Portugalski super zvezdnik Cristiano Ronaldo je bil eden prvih, ki se je odpravil domov, imel je srečo, da še pred epidemijo novega virusa.

Zaradi zdravstvenih težav mame Dolores je odpotoval na domačo Madeiro, kjer ji je stal ob strani, po novicah o izbruhu koronavirusa v Italiji pa se je odločil, da bo ostal na tem portugalskem otoku. Od tam se je večkrat oglasil prek družabnih omrežij, ravno to pa je zmotilo nekdanjega predsednika Juventusa.

Giovanni Cobolli Gigli je javno okrcal početje Ronalda, motijo ga predvsem fotografije, ki jih Portugalec pošilja v svet. "Zadeve pri Juventusu so se zapletle, ko je Cristiano Ronaldo odšel. Dejal je, da gre na Portugalsko zaradi svoje mame, zdaj pa se oglaša le s fotografijami ob bazenu. Ko so v klubu zanj naredili izjemo, so se začele stvari postavljati na glavo, tudi ostali so želeli zapustiti klub, ampak tako ne bi smelo biti. Vsi bi morali ostati v karanteni," je bil ogorčen Gigli, ki je prepričan, da se bo to precej poznalo pri priravah na nadaljevanje sezone. "Ne vem, zakaj so želeli na vsak način zapustiti Italijo. Ko se bodo vrnili, bo precej težje. Spraviti se bodo morali v formo, hkrati pa ob vrnitvi preživeti dva tedna v karanteni," je zaključil 75-letni Italijanski poslovnež.

Značke: ronaldo, juventus

Članki iz rubrike