Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
3 26.03.2020 10:22:30

Vse se je zapletlo, ko je Ronaldo odšel ... Oster napad na PORTUGALCA, nekdanji predsednik Juventusa OGORČEN!

Objave Cristiana Ronalda jezijo nekdanjega prvega moža Juventusa.

Nikomur ni lahko v teh časih, številni vrhunski športniki bodo občutili posledice. Tako v individualnih kot ekipnih športih. Klubi čakajo na pozitivne novice v povezavi s pandemijo koronavirusa, nogometaši so v večini primerov doma in v karanteni. Portugalski super zvezdnik Cristiano Ronaldo je bil eden prvih, ki se je odpravil domov, imel je srečo, da še pred epidemijo novega virusa.

Zaradi zdravstvenih težav mame Dolores je odpotoval na domačo Madeiro, kjer ji je stal ob strani, po novicah o izbruhu koronavirusa v Italiji pa se je odločil, da bo ostal na tem portugalskem otoku. Od tam se je večkrat oglasil prek družabnih omrežij, ravno to pa je zmotilo nekdanjega predsednika Juventusa.

Giovanni Cobolli Gigli je javno okrcal početje Ronalda, motijo ga predvsem fotografije, ki jih Portugalec pošilja v svet. "Zadeve pri Juventusu so se zapletle, ko je Cristiano Ronaldo odšel. Dejal je, da gre na Portugalsko zaradi svoje mame, zdaj pa se oglaša le s fotografijami ob bazenu. Ko so v klubu zanj naredili izjemo, so se začele stvari postavljati na glavo, tudi ostali so želeli zapustiti klub, ampak tako ne bi smelo biti. Vsi bi morali ostati v karanteni," je bil ogorčen Gigli, ki je prepričan, da se bo to precej poznalo pri priravah na nadaljevanje sezone. "Ne vem, zakaj so želeli na vsak način zapustiti Italijo. Ko se bodo vrnili, bo precej težje. Spraviti se bodo morali v formo, hkrati pa ob vrnitvi preživeti dva tedna v karanteni," je zaključil 75-letni Italijanski poslovnež.

Značke: ronaldo, juventus

Članki iz rubrike