polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

roseanne barr Svet24.si

Roseanne Barr prepričana, da je koronavirus ...

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

minimalna plača, delavec, denar Svet24.si

Obvezen dodatek 200 evrov delavcem v zasebnem ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

Maja Geršak, Gašper Rifelj SR Njena.si

Gašper in Maja delila intimen videoposnetek

nu
nu
1 21.03.2020 10:00:30

UAU! Izjemne pohvale tako za Simona Rožmana kot za Matjaža Keka! In to z zelo UGLEDNEGA NASLOVA!

Simon Rožman in Matjaž Kek sta bila deležna velikih pohval.

V velikem intervjuju za Sportske novosti je prvi mož Rijeke Damir Mišković, ki se želi po osmih izjemno uspešnih letih posloviti od tega hrvaškega prvoligaša, spregovoril tudi o Simonu Rožmanu. In Matjažu Keku.

"Rožman je zadetek v polno za Rijeko. Dela velik posel. Ekipa je trenutno na drugem mestu na lestvici, hkrati promovira mlade igralce. Smolčić, Lepinjica, Štefulj in Pandur so naše bogastvo. Najtežje je delati dobre rezultate in igralce istočasno," s pohvalami na račun mladega slovenskega stratega ni skoparil Damir Mišković.

Slednji je v nadaljevanju odgovora omenil tudi zdajšnjega slovenskega selektorja Matjaža Keka, nekoč seveda izjemno uspešnega trenerja Rijeke. In tudi Igorja Bišćana, nekdanjega trenerja Olimpije, ki je na Reki deloval pred prihodom Simona Rožmana. "Matjaž Kek je naredil čudežen uspeh, Igor Bišćan je pustil pečat. Imeli smo srečo s trenerji. Srećko Juričić in Ivan Mance znata delati svoj posel. Rožman pozna klubske cilje, izboriti si evropske nastope. Nepomembno, s katerega položaja. Obenem pa promovirati tudi mlade igralce. Vsakemu trenerju moraš dati nekaj časa za prilagoditev. In Simon je v prihodnje lahko samo boljši," je zaključil Mišković.

Članki iz rubrike