polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za sredo, 8. aprila

uros slak pl Reporter.si

Bodo tako kot v času osamosvajanja Slovenije, ko ...

zdravniki Svet24.si

Kdo so mladi zdravniki in zakaj gredo med ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Zakaj prvi "proti-korona" zakon še ne velja?

Muzej norosti 1 Odkrito.si

»Marsikoga so v norišnico spravili za nekaj dni,...

Cristian Baranašič Njena.si

Zmagovalec šova v solzah, umrla je njegova ...

Dejan Mitrović
Dejan Mitrović
3 21.03.2020 08:06:07

Pavlin brez DLAKE NA JEZIKU: Kaj bi moral narediti Maribor z Zlatkom Zahovićem? Najbolje bi bilo ...

S 1. aprilom bo kljub koronavirusu, ki bo v prvih dneh, tednih zagotovo vplival na njegov delovnik, nastopil novo službo. Miran Pavlin bo postal direktor reprezentanc.

Poln elana se podaja na svojo novo pot, prepričan, da lahko slovenskem nogometu in slovenskim reprezentancam prinese številne pozitivne spremembe. Z nekdanjim dolgoletnim reprezentantom so se kolegi iz tiskane izdaje pogovarjali o njegovi novi službi, slovenski reprezentanci, težavam v našem nogometu in tudi krizi Maribora ter Zlatku Zahoviću. Kot vedno, je bil tudi tokrat novopečeni direktor brez dlake na jeziku, njegova razmišljanja pa so zelo zanimiva.

Eno najzanimivejših je zagotovo tisto o krizi v Mariboru in o Zlatku Zahoviću. Ponujamo vam delček njegovega razmišljanja.

Dolgo ste bili v Mariboru, poznate ustroj kluba, poznate razmere. Brez Darka Milaniča, ki je bil dolga leta trener, brez Zlatka Zahovića, ki je bil zadnjih trinajst let športni direktor kluba ... Številni navijači se bojijo, kako bo naprej. Je Maribor lahko uspešen v prihodnje tudi brez njiju, predvsem brez Zahovića, 'frontmana' vijoličastih?
Maribor je najbolje organiziran športni kolektiv v Sloveniji. To je jasno! Je pa res, da je bilo veliko tega predvsem po Zlatkovi zaslugi. Trenerja tukaj jaz ne bi dajal v isti koš. Z Mariborom smo recimo prezimili v Evropi pod taktirko drugega stratega. Seveda je vsak trener nekaj doprinesel, o tem ni nobenega dvoma, toda pri tem, da je klub tako odlično organiziran, da je na najvišji ravni, je imel glavno vlogo vendarle Zlatko.

Kdo po Zlatku Zahoviću? Na kak način bi moral razmišljati upravni odbor? Pripeljati neko veliko ime, ki bi pomirilo navijače? Ali kako drugače?
Uf, težko vprašanje. Ne bo jim lahko, ampak vseeno pričakujem, da se bodo usedli in stvari še naprej peljali tako, kot so jih do zdaj. To bi bilo verjetno najbolj pametno. Da bi šli z roko v roki naprej. 

CELOTEN INTERVJU Z MIRANOM PAVLINOM SI LAHKO PREBERETE V TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO NAJDETE NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike