zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
3 21.03.2020 09:30:41

Zvezdnik Liverpoola z BRUTALNIM napadom na HRVATE! Nimate možganov, nimate spoštovanja, nimate ...

Reuters
Uf, kako je udaril!

Dejan Lovren, nogometaš Liverpoola, je povsem izgubil živce. Hrvaški reprezentant je povsem ogorčen nad dejanji nekaterih svojih sonarodnjakov, ki navkljub vsem pozivom, da ostanejo doma, brezbrižno posedajo po barih, pijejo kavo in se družijo. Svojo ogorčenost je Dejan Lovren s svetom delil tudi na družabnem omrežju Instagram, kjer ni izbiral besed.

"Ne bodite tako sebični. Ali se vi sploh zavedate velikosti problema in žrtvovanja, ki ga za nas opravlja medicinsko osebje? Ljudje, kaj vam je? Če se za pregled na Hrvaškem čaka po nekaj mesecev, vam je lahko jasna situacija, jasno vam je lahko, kako smo pripravljeni na korono. Opreme nažalost ni dovolj," je začel Lovren.

lovren salah
Reuters
In nadaljeval: "Sram je lahko vse tiste, ki so danes in te dni prekršili samoizolacijo. Nimate človeškosti, nimate možganov, nimate obraza, nimate spoštovanja, niste vzgojeni. Nimate ničesar. Medtem ko se drugi za vas mečejo na glavo, vi še naprej sedite tukaj in še dalje pijte kavo. Sramota."

Sram može biti i sve one koji su danas i ovih dana prekršili samoizolaciju! Nemate ljudskosti uopće, nemate mozga, nemate obraza, nemate poštovanja, nemate odgoja. Nemate ništa. Dok se drugi za vas bacaju na glavu, vi tu samo sjedite i dalje i pijte kavu. Sramota!

Članki iz rubrike