Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 07.02.2020 12:43:50

Pri Interju obupani: Handanoviću pripravljajo posebno opornico, a tvegajo OGROMNO!

Profimedia
Nekdanji vratar slovenske nogometne reprezentance in zdajšnji kapetan Interja je po zlomu mezinca na roki še vedno vprašljiv za prihajajoči milanski derbi med Interjem in Milanom v italijanski serie A, ki bo na sporedu v nedeljo ob 20.45. Dobil pa bo posebno karbonsko opornico, poročajo italijanski mediji.

Gazzetta dello Sport in Corriere dello Sport po informacijah svojih virov poročata, da so za Handanovića, ki si je na tekmi proti Cagliariju 26. januarja zlomil mezinec na levi roki, pripravili posebno karbonsko opornico. Ta pa po drugi strani ne zagotavlja, da bo lahko 35-letni Ljubljančan nastopil že na svojem 16. milanskem derbiju.

Odločitev o nastopu kapetana črno-modrih na skupno že 225. uradnem obračunu med Interjem in Milanom bo padla v soboto ali celo v nedeljo, ko bo opravil zadnji test pred morebitno vrnitvijo na zelenice. Do takrat pa se po podatkih italijanskih medijev Handanović ne bo dotikal žoge s poškodovano roko.



Tveganje je v primeru obnovitve poškodbe oziroma poslabšanja stanja mezinca na levi roki operacija, ki bi Handanovića od zelenic oddaljila več tednov.

Trener Antonio Conte je sicer že proti Udineseju v zadnjem krogu italijanskega državnega prvenstva priložnost v vratih ponudil Danieleju Padelliju, pred mestnim obračunom pa bo do zadnjega upal na nedeljsko vrnitev svojega kapetana.

Značke: nogomet, italija

Članki iz rubrike