polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

italija, koronavirus, smrtne žrtve, Ponte San Pietro Bergamo Svet24.si

Toliko smrti zaradi covida-19 napovedujejo ...

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

koronavirus, ukc-ljubljana, vstopna-točka, klinični-center Svet24.si

"Ogorčenje ljudi na terenu je strašno. Ne vem, ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Muzej norosti 1 Odkrito.si

»Marsikoga so v norišnico spravili za nekaj dni,...

andrej Njena.si

Delovna akcija: Andrej se še ni vrnil domov

rb
rb
0 07.02.2020 10:22:28

Še eno MOČNO SPOROČILO z Bonifike, DIREKTOR znova o OBLJUBI izpred TREH LET

Nekdanji hrvaški reprezentant bo imel v Kopru do poletja status posojenega igralca Lazia.

Zdaj je tudi uradno, da bo Ivan Vargić v prihodnje branil koprsko mrežo. Kot smo že poročali, je podpisal 1,5-letno pogodbo, do poletja bo imel na Obali status posojenega igralca italijanskega velikana, ki je pred štirimi leti za njegov prihod odštel 2,7 milijona evrov.


Nekdanji hrvaški reprezentant, na katerega Simone Inzaghi nikoli ni resneje računal, je sicer že dalj časa izven tekmovalnega ritma (nazadnje je bil posojen ciprskemu Anorthosisu), toda prihod 32-letnega čuvaja mreže iz uglednega kluba serie A v slovenskega drugoligaša je prav gotovo veliko presenečenje. In dejstvo je, da je Koper poslal še eno zelo močno sporočilo, ki razkriva resnost njegovih ambicij ...

"Prepoznal je naše ambicije," se je smehljaje odzval Boško Županović. "Poznam ga, poznam njegovo kakovost, spremljam ga že zares dolgo. Je odličen vratar, o tem ni nikakršnega dvoma. Resda v preteklem obdobju ni branil, toda ne dvomom, da se bo s pomočjo značaja, ki ga premore, vrnil na nekdanjo raven. V Kopru se bo vrnil v vrhunski nogomet. Boste videli, da bo tako, motivacije mu ne manjka. Prepričan sem, da se bo uresničila moja napoved oziroma obljuba izpred treh let, da bomo v prihodnji sezoni igrali v prvi ligi. Smo na zelo dobri poti in pravzaprav smo Ivana Vargića v naš klub v prvi vrsti privabili zato, da bi bil naš nadvse pomembni člen med elito in da bomo tudi z njim nemudoma napadli visoka mesta na lestvici. Tista, ki vodijo v evropski pokal," je odločen direktor Koprčanov, ki je v teh dneh podpisal pogodbo s še enim igralcem, iz Fužinarja se je med rumeno-modre preselil nekdanji up Maribora Timotej Dodlek.

Navijače kakopak zanima, ali morda lahko do 15. februarja, ko se bo 'tržnica' zaprla tudi pri nas, pričakujejo še kakšno prestopno bombo? "V največji meri smo igralski mozaik sestavili. Dosegli smo namen, a če se bo pojavila kakšna možnost za dodatno okrepitev, se bomo prav gotovo potrudili, da bi jo uresničili. Ampak zanima nas le kakovost, ki dela razliko," je pojasnil Boško Županović.

vargic zupanovic

Članki iz rubrike