Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

rb
rb
1 21.12.2019 11:58:16

Ker je ČUDEŽNI DEČEK. Slovenski klub je TAKOLE zavaroval svojega DRAGULJA

Arsen Perić
Številni ogledniki ga spremljajo že dalj časa, predstavniki mnogih klubov ga oblegajo.

Nogometaši Kopra si polnijo baterije v pričakovanju začetka priprav na nadaljevanje sezone, del katerih bodo opravili tudi v Turčiji. Miran Srebrnič in njegovi varovanci so si z vrhom lestvice zagotovili odlično izhodišče za uresničitev cilja, ki je nujno zlo. Na Bonifiki nočejo niti pomisliti, da se jim morda ne bi uspelo uvrstiti med elito, kjer bo nekoč bržčas zaigral tudi njihov veliki up. Ali še bolje, dragulj kanarčkov, ki je že pod drobnogledom številnih evropskih klubov, ki so nemudoma pripravljeni odšteti veliko denarja, da bi ga privabili v svoje vrste.

To je Enej Marsetič, ki je 4. decembra dopolnil šele 15 let, že naslednji dan pa v podpis dobil triletno profesionalno pogodbo. Rumenim je zvestobo obljubil do 4. decembra 2022 oziroma do polnoletnosti. Da bi to storil za še daljše časovno obdobje, pravila ne dovoljujejo, seveda pa je popolnoma jasno, da vodilni možje Kopra niso želeli ničesar prepustiti naključju. S pogodbo so zavarovali svoje bogastvo in ne bodo več živeli v strahu, ko ga bodo na tekmah opazovali številni ogledniki.

Da je nekaj posebnega, navsezadnje razkriva podatek, da je jeseni kar 11 tekem odigral za mladinsko (U-19) ekipo, preizkusil se je tudi že v članski zasedbi. Da, prav ste prebrali! Priložnost je dobil na novembrski prijateljski preizkušnji proti mladi slovenski reprezentanci, ko je bil nad njim med drugim storjen prekršek za najstrožjo kazen, iz katere so si Koprčani zagotovili zmago.

marsetic pm
Profimedia

Članki iz rubrike