kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

rb
rb
1 21.12.2019 12:15:01

Kdo bo dobil 'VOJNO'? Le še DVA KANDIDATA za zelo MIKAVNI trenerski stolček na sončni strani Alp

Aleš Cipot
Vodstvo kluba naj bi svojo odločitev razkrilo v začetku prihodnjega tedna.

Nogometaši Nafte, ki so prvi del prvenstva v drugoligaški druščini končali na petem mestu na lestvici, še vedno nimajo novega trenerja. Vodilni možje kluba so sporočili, da bodo naslednika 40-letnega Slovaka Mariana Sluke razkrili v začetku prihodnjega tedna, v kuloarjih pa je kajpada že nekaj časa mogoče slišati takšna in drugačna namigovanja, kdo naj bi bil najresnejši kandidat za vročo klop. "Izbor je zelo zožen," je na četrtkovem žrebu parov polfinala pokalnega tekmovanja, ki je Nafti namenil Radomlje, povedal namestnik direktorja Franc Pozsgai. Več niti po naključju ni želel razkriti, po naših informacijah sta v igri ostala le še dva strokovnjaka.

Prvi je Mihael Bukovec, ki je jeseni naredil odličen posel s Fužinarjem, Korošci bodo prezimili na četrtem mestu, tekmec nekdanjega igralca Nafte pa je Dejan Dončić, ki je nazadnje vodil kranjski Triglav, pred tem je bil vrsto let vodja nogometne šole v Domžalah.

Medtem naj bi se sicer pod vznožjem vinogradov že sprijaznili, da je zaostanek za vrhom tako velik, da je prva liga nedosegljiva, zatorej bo osnovna naloga novega trenerja zagotoviti pravšnje temelje za naslednjo sezono, ko naj bi bili cilji znova najvišji.

Sicer pa je dejstvo, da je lendavski trenerski stolček še kako zaželen. Madžarski kapital namreč skrbi, da je Nafta eden redkih klubov v Sloveniji, ki ji denarja ne primanjkuje, besedna zveza finančne težave ne obstaja ...

Članki iz rubrike