kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 29.10.2019 11:26:30

DIE SENSATION! Bivši član Olimpije Nemcem RAZKRIL: Prvič, odkar sem PROFESIONALEC, se je zgodilo, da ...

vszi
Nik Omladič spet uživa v nogometu.

Že res, da nastopa le v tretji ligi, toda kljub temu se je Nik Omladič v teh dneh znašel v nemških medijih. Natančneje v uglednem Bildu, kjer so nekdanjemu članu Olimpije namenili kar nekaj pohvalnih besed. Po svoje razumljivo, v zadnjih dneh je napadalni vezist vroč, da bi bil težko bolj. 19. oktobra je odločil derbi z Magdeburgom (1:0), v soboto je Hansi pomagal še do zmage nad 1860 Münchnom (2:1). Na tej tekmi je podal za prvi gol, drugega je zabil sam. In drugega je dosegel kar z glavo. Čeprav igra z glavo nikdar ni bila njegova vrlina.


"To je bil moj prvi gol z glavo, odkar sem profesionalni nogometaš," je nato z zanimivostjo postregel Omladič, ki so ga pri Bildu predstavili kar kot "die Sensation". Senzacija. Potem se je pošalil: "Še vedno čutim glavobol! Ampak do naslednjega tedna bo že v redu." Hkrati je Omladič priznal, da po težkem obdobju, ko ni igral veliko pri Greuther Fürthu, spet uživa: "Močno sem okrepil samozavest, spet zaupam v svoje kvalitete. Upam, da se bo pozitivno obdobje nadaljevalo."

Proti Münchenčanom je imel Omladič s tribun prav posebno podporo. Iz Slovenije sta prišla oče in mama, na stadionu je bila tudi nogometašica Lara Prašnikar! "Imam jo za mlajšo sestro. V Sloveniji sva bila soseda. Od rojstva jo poznam."

Članki iz rubrike