janez janša Dobra karma

Janez Janša: hladen je le na videz, v resnici ...

ženska, spodnjice Svet24.si

Spoštuj in ljubi svojo češpljo: o orgazmih in ...

cerar pocivalsek sarec bobo Reporter.si

Počivalšek okrivil Šarca: Neustrezen način ...

revščina Svet24.si

Položaj Slovenca: lani smo živeli malo bolje

rok furlan xx Necenzurirano

Bankrot Roka Furlana: prijava proti upravitelju ...

Adi Smolar Njena.si

Kaj se dogaja z zaljubljenim Adijem Smolarjem?

hana Njena.si

Sanjski moški: Hana po hujšanju povsem drugačna

nu
nu
0 29.10.2019 11:26:30

DIE SENSATION! Bivši član Olimpije Nemcem RAZKRIL: Prvič, odkar sem PROFESIONALEC, se je zgodilo, da ...

vszi
Nik Omladič spet uživa v nogometu.

Že res, da nastopa le v tretji ligi, toda kljub temu se je Nik Omladič v teh dneh znašel v nemških medijih. Natančneje v uglednem Bildu, kjer so nekdanjemu članu Olimpije namenili kar nekaj pohvalnih besed. Po svoje razumljivo, v zadnjih dneh je napadalni vezist vroč, da bi bil težko bolj. 19. oktobra je odločil derbi z Magdeburgom (1:0), v soboto je Hansi pomagal še do zmage nad 1860 Münchnom (2:1). Na tej tekmi je podal za prvi gol, drugega je zabil sam. In drugega je dosegel kar z glavo. Čeprav igra z glavo nikdar ni bila njegova vrlina.

"To je bil moj prvi gol z glavo, odkar sem profesionalni nogometaš," je nato z zanimivostjo postregel Omladič, ki so ga pri Bildu predstavili kar kot "die Sensation". Senzacija. Potem se je pošalil: "Še vedno čutim glavobol! Ampak do naslednjega tedna bo že v redu." Hkrati je Omladič priznal, da po težkem obdobju, ko ni igral veliko pri Greuther Fürthu, spet uživa: "Močno sem okrepil samozavest, spet zaupam v svoje kvalitete. Upam, da se bo pozitivno obdobje nadaljevalo."

Proti Münchenčanom je imel Omladič s tribun prav posebno podporo. Iz Slovenije sta prišla oče in mama, na stadionu je bila tudi nogometašica Lara Prašnikar! "Imam jo za mlajšo sestro. V Sloveniji sva bila soseda. Od rojstva jo poznam."

Članki iz rubrike