Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

rb
rb
4 29.10.2019 09:50:16

ODMEVNA napoved PRVEGA MOŽA KOPRA: Rekel sem jim, zaslužite si DOBER DENAR. In veste kaj, kmalu ne bodo pred nami ...

Grega Wernig
Bonifika bo danes popoldne (16.30) gostila povratno tekmo četrtfinala Pokala Slovenije med Koprom in Aluminijem, Kidričani so na svojem igrišču zmagali z 1:0.

"Saj veste, kakšno je moje razmišljanje," se je najprej odzval Ante Guberac, ko so nas zanimala njegova pričakovanja pred spopadom z Aluminijem. "Mislim, da bomo videli dobro tekmo, in verjamem, da se bo Koper uvrstil v polfinale," je nadaljeval predsednik drugoligaša z Bonifike.

Številni so prepričani, da je s posebnimi premijami poskrbel še za dodatno motivacijo nogometašev. "Prvenstvo igrajo zase in za klub, pokal igrajo za denar. In to fantje zelo dobro vedo. 'Ne čakajte vedno le na to, da vam ga bo nekdo dal. Zaslužite si ga,' sem jim položil na dušo," je alfa in omega kanarčkov podkrepil razmišljanja marsikoga, toda v mislih vendarle ni imel tega, da bo segel v svoj žep. Ali v klubsko blagajno. "Vsi vemo, kje so finančna sredstva, kaj jih zagotavlja – Evropa! Oziroma uvrstitev v evropske pokale. Če torej hočejo zaslužiti dober denar, naj si zagotovijo nastop na mednarodnem prizorišču. Popolnoma jasno je, na kakšen način jim lahko uspe, in s spoštovanjem do vseh tekmecev sem prepričan, da za kaj takega premorejo dovolj kakovosti," je poudaril Ante Guberac. "Da, Aluminij je v tem trenutku v prednosti, to vemo, vendar verjamem, da nam lahko uspe. Prav tako kot verjamem oziroma o tem skoraj ne dvomim, da Kidričani kmalu ne bodo več pred nami. V tem trenutku imamo namreč problem, ki se ga dobro zavedamo. Dolgo smo se zbirali in sestavljali ekipo, zato nam manjka kontinuiteta. In manjkajo nam skupne priprave, ki jih bomo opravili pred začetkom drugega dela sezone, nakar se – ob manjših popravkih v igralski zasedbi – ne bomo bali nikogar v Sloveniji," je zatrdil prvi mož Kopra.

936-1-guberac nm
Nikola Miljković

Članki iz rubrike